Naam Bedrijf

Crum Autobedrijven, waar ALLES kan!

Vindt u Sociaal Maatschappelijk ondernemen belangrijk en waaruit blijkt dat.

Als Crum Autobedrijven nemen wij actief deel aan maatschappelijke evenementen in de regio, door sponsoring van o.a.: Koningsdag viering in Culemborg en Beusichem, De sleepbootdagen in Vianen, Zorgbusproject regio Culemborg-Geldermalsen-Beesd-Zaltbommel, Carnavals vereniging Culemborg, diverse sportverenigingen in de regio, Alp d’HuZes team Geurts, KWF, Run for Kika.

Wij vinden het belangrijk om samen met elkaar een duurzame omgeving en toekomst te creëren. En de Crum Autobedrijven leveren hier middels duurzame mobiliteit en bedrijfsvoering graag een positieve bijdrage aan.

Waarom heeft u middels een deelname het Zorgbusproject ondersteund?

Wij vinden het van de gekke dat als gevolg van bezuinigingen een groep mensen buiten spel komt te staan. Door deelname aan het Zorgbusproject zorgen wij er mede voor dat een enthousiaste groep mensen weer deel kan deelnemen aan de dagbesteding bij de Zorgimkerij in Beesd.

Algemene informatie Bedrijf

De Crum Autobedrijven vormen sinds 1977 een echt familiebedrijf, met een persoonlijke sfeer, waar klanten worden herkend. Wij zijn trots dat we officieel Ford personen- en bedrijfswagen dealer zijn, met Ford vestigingen in Culemborg en Vianen. Tevens zijn wij specialist in Ford in Houten. In deze vestigingen bieden wij ALLES rond mobiliteit onder één dak aan. Ons team van enthousiaste technici zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle automerken! Klanten volledig ontzorgen en het waarmaken van verwachtingen staat bij ons centraal. Dit vertaalt zich in een onderscheidend hoge klantenwaardering.

Welkom in de wereld van de Crum Autobedrijven, waar ALLES kan!

Adres bedrijf

Weth. Schoutenweg 1
4105 LH, Gelderland Culemborg
Nederland
Map It

Telefoon

0345-515757

E-mailadres

Culemborg@crum.nl

Contactpersoon Bedrijf

Hans Crum

Website Bedrijf

http://www.crum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *