Geachte ondernemer,

Stichting Zorggroep De Vechtstreek is een organisatie gespecialiseerd in de zorg voor ouderen. SZDV biedt wonen, zorg en welzijn aan ouderen in de gemeente Stichtse Vecht. Dit op onze drie locaties in Breukelen, Loenen aan de Vecht en Kockengen. Ook rijd de bus in Maarssen Dagverzorging de Twijg is een belangrijk onderdeel van onze zorg en biedt dan ook dagopvang, 6 dagen per week, voor thuiswonende ouderen uit de dorpskernen en wijde omgeving. Tevens zijn er drie Blijf Actief groepen.

Onderdeel van goede zorg is zeker ook welzijn! Welzijn staat bij ons hoog in het vaandel en wij proberen dan ook de ouderen een fijne dag te bezorgen. Voor bewoners in onze Woon-/Zorgcentra is een dagje uit, vervoer naar dagbesteding, een rondrit of simpelweg een bezoekje aan de markt of gewoon even een boodschap doen erg belangrijk. Het houd mensen alert en actief, breekt de sleur van alle dag en zorgt voor een groter sociaal netwerk en nieuwe vriendschappen! Zo is er ook de jaarlijkse bewonersvakantie. Voor al deze activiteiten, voor het halen en weer veilig thuisbrengen van deze ouderen is goed vervoer belangrijk!

Onze huidige transportmiddelen zijn aan vervanging toe en wij zien in de samenwerking met Stichting Mobiliteit voor Iedereen (MVI) een mooie mogelijkheid om over een nieuwe rolstoelbus te kunnen beschikken.

Waarom deze brief? Omdat we uw hulp nodig hebben om het vervoer voor deze doelgroepen te realiseren. Hoe? Door plaatsing van uw bedrijfslogo op de bus ondersteunt u ouderen uit Stichtse Vecht op een leuke en opvallende manier. Uw bedrijf kunt u op deze manier ook presenteren als een maatschappelijk betrokken organisatie. Ondersteunt u de bus liever door een donatie te doen dan is dit uiteraard ook mogelijk.

We hopen dat u ouderen een warm hart toedraagt en hen wilt helpen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Demelza van Vlimmeren, 06-41290115 of via mail: demelza.van.vlimmeren@stichtingmvi.nl

Namens de vele ouderen, betrokken vrijwilligers, Stichting Zorggroep De Vechtstreek en Stichting MVI hartelijk dank voor uw aandacht en tijd.

Wij hopen op uw welwillende medewerking.

stichting Zorggroep de Vechtstreek
Jan Lindenberg, manager Facilitair
De Aa 50
3621 VV Breukelen
www.szdv.nl

Stichting MVI
Mettie Bakker Voorzitter stichting MVI
Middenakker 33
4911 BB Den Hout
www.stichtingmobiliteitvooriedereen.nl

Deelnemende bedrijven