Geachte Heer/Mevrouw.

Seniorenpartner de Wijngaerd is al ruim 50 jaar een begrip voor ouderenzorg in de gemeente Drimmelen en de regio.

Zinvol en op een leuke manier de dag doorkomen is belangrijk voor iedereen. Met het ouder worden is het op een plezierige manier de dag doorkomen niet meer zo vanzelfsprekend. Vervoer is voor de meeste ouderen een voorwaarde om van voorzieningen gebruik te kunnen maken en om hun passies (weer) op kunnen pakken en samen met anderen aan activiteiten deel te nemen. De Wijngaerd voorziet hierin door (aangepast) vervoer aan te bieden, veelal met behulp van vrijwilligers. Van deze mogelijkheid wordt intensief gebruik gemaakt door vele ouderen.

Onze huidige transportmiddelen zijn aan vervanging toe; wij zien in de samenwerking met de Stichting Mobiliteit voor Iedereen (MVI) een aantrekkelijke mogelijkheid om weer over een nieuwe (rolstoel)bus te kunnen beschikken.

Wat is nu mijn vraag aan u? Een nieuwe bus wordt voor ons betaalbaar met behulp van sponsoring / reclame. Wij bieden uw bedrijf de mogelijkheid om een bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de nieuwe rolstoelbus te plaatsen. Op deze manier draagt u uw logo op een leuke en originele manier naar buiten en maakt u zichtbaar dat uw bedrijf bijdraagt aan een belangrijk maatschappelijk project. Ik hoop dan ook dat u uw naam op deze manier aan de doelstellingen van de Wijngaerd wil verbinden.

Namens Stichting MVI zal mevrouw Anne Haanskorf een afspraak met u maken om het project persoonlijk toe te lichten. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met haar, tel: 06-25068282 of mail: anne.haanskorf@stichtingmvi.nl.

Ik hoop op uw welwillende medewerking,

Bas Vos                                             Mettie Bakker

Directeur-De Wijngaerd                     Voorzitter Stichting MVI

Cyclaamstraat 2a                               Middenakker 33

4921 JC Made                                   4911 BB Den Hout

www.wijngaerd.nl                              www.stichtingmobiliteitvooriedereen.nl

Deelnemende bedrijven

Van Dongen B.V , Made.
Instal Made, Made.
Caron VW, Made.
Van Geloof V.O.F., Made
Braat, Den Hout
Van Gool Security, Made
Recreatieboerderij Johan en Caroline, Wagenberg
CCO ict Diensten, Oosterhout
PLT Transport, Made
JVD bestrating, Made
Mercari Vastgoed, Made
Bogaers Makelaardij, Made
Onderhoud Natuur Terrein, Made

De Klussenier, Made.
Ps Van Seeters, Raamdonkveer.
Maros, Made.
Segeren Cleaning, Made