ons_welzijn

Stichting Mobiliteit Voor Iedereen en Welzijnsorganisatie ONS Welzijn Oss E.O. hebben de krachten gebundeld om per 1 mei 2016 te kunnen beschikken over een nieuwe Opstapbus.

Door de enorme veranderingen in de zorg, waardoor het voor een steeds groter wordende groep zorgafhankelijke mensen, ouderen onmogelijk wordt om nog deel te nemen aan sociaal belangrijke activiteiten is de vraag naar een Opstapbus groter en groter geworden.
De nieuwe Opstapbus zal o.a. dagelijks in Oss en directe regio worden gebruikt om uitstapjes te maken, om samen boodschappen te kunnen gaan doen waardoor vele kwetsbare mensen weer een zinvolle dagbesteding krijgen. Tevens zijn de sociale contacten die voortkomen uit het gebruik van de nieuwe Opstapbus voor de gebruikers van onschatbare waarde.
Om deze nieuwe zorgbus te kunnen realiseren willen we een beroep doen ondernemers.
Middels het plaatsen van uw bedrijfslogo op de nieuwe Zorgbus kunt u het mogelijk maken dat deze Zorgbus per 1 mei ingezet kan gaan worden
Vindt u het ook belangrijk dat kwetsbare mensen een zinvolle dagbesteding moeten kunnen hebben? Ben u sociaal maatschappelijk betrokken binnen Oss en omgeving? Reageer dan nu door te bellen met projectleider Natasja van Deursen (06-53284847)  of via mail: info@stichtingmvi.nl.

Helpt u ons mee om vele zorgafhankelijke mensen weer een zinvolle dagbesteding te kunnen bieden!
Met vriendelijke groeten,
Mettie Bakker (voorzitter Stichting MVI)

Deelnemende bedrijven

depostBode