Opstapbus Welzijn Neerijnen

Vanwege de enorme veranderingen binnen zorg en welzijn is het voor een steeds groter wordende groep zorgafhankelijke mensen uit onze regio onmogelijk geworden om nog deel te nemen aan sociaal belangrijke activiteiten.

Vervoer van en naar dagbesteding, zorgboerderij, uitstapjes of gewoonweg het doen van boodschappen zijn door deze veranderingen voor vele ouderen uit onze regio  onder druk komen te staan.

Stichting MVI zet zich samen met Welzijn Neerijnen in voor deze kwetsbare groep mensen, zodat deze steeds groter wordende groep zorgafhankelijke ouderen uit onze regio weer een sociaal leven kan krijgen of behouden.

Vanaf maart 2016 kan Welzijn Neerijnen beschikken over een nieuwe 9-persoons bus.  Deze bus zal vele zorgafhankelijke mensen dagelijks vervoeren van- en naar hun dagbesteding en sociale activiteiten in de gemeente Neerijnen en de regio. Ook zal de bus ingezet worden voor sociale activiteiten als uitstapjes, sport of gewoonweg het doen van de boodschappen.

Om deze nieuwe bus te realiseren en de komende 4 jaar in te kunnen gaan zetten doen we een beroep op ondernemers uit de regio. We bieden deze de mogelijkheid om met hun mooie bedrijfslogo op de nieuwe bus plaats te nemen, zodat uw bedrijf zich op een sociaal maatschappelijke en opvallende wijze presenteert in onze regio.

Tevens bieden wij u gratis de mogelijkheid om op onze website een bedrijfspresentatie te plaatsen.

Voor vragen, reacties of het maken van een afspraak om het project persoonlijk toe te lichten, kunt u contact opnemen met:
Projectleider Iris Hielkema, tel: 06-15054275 of via mail: iris.hielkema@stichtingmvi.nl.

Of

Marco van Westerlaak,  Directeur Welzijn Neerijnen, 0418-652317, mvanwesterlaak@welzijnneerijnen.nl.

Deelnemende bedrijven

Geerjan’s Haarmode, Ophemert