De nieuwe zorgbussen voor zorglocatie Vechtstreek De Twijg zijn dinsdag feestelijk opgeleverd. Hierbij waren verschillende sponsoren, ouderen en andere belanghebbenden aanwezig. Tijdens de oplevering zagen de sponsoren voor het eerst hun bedrijfsnaam- of logo op de zorgbus.

Dagbesteding De Twijg kon dinsdag opgelucht adem halen toen de nieuwe zorgbussen werden opgeleverd. Door het sluiten  van verschillende dagopvangen in de buurt, moeten zij in een groter gebied mensen ophalen. Met de komst van de bussen, waarvan één mogelijk gemaakt door Stichting MVI, is het vervoeren van de mensen een stuk makkelijker.

Voorheen had de zorggroep één bus, maar deze was inmiddels oud en versleten. De nieuwe bussen zijn voorzien van een lift en rolstoelplekken. Ook een aantal ouderen waren dinsdag aanwezig bij de oplevering. Zij zagen het nieuwe vervoer maar al te graag komen. Voor hen is het namelijk heel belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op het vervoer waarmee naar zij naar de zorglocatie gebracht worden.