Stichting MVI realiseer per 1 januari 2019 een zorgbus voor Stichting Samen Zorgen in Herveld. Samen gaan de organisaties ondernemers benaderen voor een maatschappelijk betrokken rol bij dit project.

Stichting Samen Zorgen biedt professionele verpleeghuiszorg in haar locaties Liefkenshoek in Heteren en De Hoge Hof in Herveld. Het team wijkverpleging verleent zorg en diensten op maat, passend bij de wensen van de zelfstandig wonende ouderen. Op deze manier kunnen zij langer thuis blijven wonen. Iets wat voor velen een wens is.

Het Project
Stichting MVI is gespecialiseerd in het realiseren van zorgbussen voor (zorg)instellingen. Zij betrekt een groep sociaal betrokken ondernemers bij het project. Zonder hen is het niet mogelijk om de zorgbus te financieren. Bedrijven die besluiten om mee te werken aan het project, kunnen rekenen op een flinke tegenprestatie. Zo krijgen zij veel aandacht op social media, een eigen bedrijfspagina op de website van Stichting MVI en een bedrijfsnaam- of logo op de bus.

Stichting Samen Zorgen is vorig jaar een samenwerking aangegaan met het Rode Kruis om haar vervoer te verduurzamen. Momenteel worden een eigen bus én een bus van het Rode Kruis ingezet, met hulp van veel betrokken vrijwilligers. Stichting Samen Zorgen wil een verdere verduurzamingsslag maken, vandaar dat Stichting MVI is ingeschakeld. Zij gaan het mogelijk maken om de zorglocatie te voorzien van een hele nieuwe bus.