Elke maand opnieuw zijn tientallen nieuwe bedrijven bereid om zich maatschappelijk verantwoord in te zetten. Dit doen zij door zich te verbinden aan een van de zorgbus-projecten van Stichting Mobiliteit voor Iedereen. Om hen te bedanken, zetten wij ze graag in het zonnetje. Vandaar dat zij uitgelicht worden.

Het belang bij deze zorgbus is voor kwetsbare groepen in de maatschappij van enorme omvang. De meeste bedrijven hebben geen directe link met de projecten, maar zij zien de noodzaak als geen ander in. De bedrijven staan vrij om de keuze te maken of zij deelnemen aan de projecten. Daarom is het extra bijzonder dat zij bijdragen aan de projecten van Stichting MVI.

In de maand november verwelkomen wij wederom meerderen nieuwe bedrijven die zich maatschappelijk inzetten. De volgende bedrijven sloten zich aan bij de projecten van Stichting MVI:

Projecten:

Samen Zorgen
Stalenhoef Bedrijfskoeling
Mabo Boomkwekerij
Van Lonkhuijzen Auto’s
Tanny Snaar Rechtshulp

Zorggroep Amsterdam-Oost
The Cottage
Museum Perron Oost

Archipel Kanidas
Atila.nl

Eykenburg
Van Deelen Liften bv
Stijl Uitvaartplanners
B.a.B. Zorg

ZIZO
Toyota Mengelers
Boots Optiek
Abdij Rolduc Kerkrade
Easy clean

Japara
Weap