Het Nationaal Ouderenfonds organiseert elk jaar een kerstdiner voor eenzame ouderen. Bij verschillende Van der Valk-hotels worden de ouderen voorzien van een culinaire en gezellige kerst. Ook u kunt hieraan bijdragen door het diner te doneren. Voor slechts vijf euro is het al mogelijk om een toetje te sponsoren.

Meer dan één miljoen ouderen in Nederland zijn eenzaam. Zij zien weinig tot geen familie of vrienden en hebben geen waardevollen sociale contacten. Speciaal voor hen organiseert Het Nationaal Ouderenfonds een diner, om weer een fijne en gezellige kerst te ervaren.

Om het diner te kunnen bekostigen vraagt de organisatie om hulp. Zij hebben een speciale pagina ingericht om onderdelen van het diner te kunnen financieren. Zo kost een toetje vijf euro, maar voor slechts vijftien euro is het al mogelijk om iemand aan een complete avond te helpen. Voor dertig euro hebben twee personen de avond van hun leven.

bijdragen aan het diner? Kijk op de site van het Ouderenfonds.