Kom werken bij Stichting MVI!

Stichting MVI zoekt voor uitbreiding van haar dienstencentrum per direct meerdere medewerkers. Als medewerker maakt u afspraken met potentiële MVO partners, heeft u telefonisch contact met ondernemers en zet u zich in tegen vereenzaming.

Het betreft een parttime vacature van minimaal 16 tot maximaal 24 uur, werktijden tussen 08.45 – 13.00 / 13.15-17.30, Locatie Brieltjenspolder 28 te Made. Bent u (studenten ook welkom) op zoek naar een nieuwe uitdaging, wilt u zich sociaal maatschappelijk inzetten tegen vereenzaming reageer dan nu.

Wat bieden wij:
– interne opleiding
– leuke collega’s
– goed salaris
– het verschil kunnen maken voor mensen

Stuur nu uw korte sollicitatiebrief en CV naar: Mettie Bakker Mettie.bakker@stichtingmvi.nl

https://www.youtube.com/watch?v=csWMqEw1QRE

TOP