Ook bij Stichting Mobiliteit voor Iedereen is 2019 begonnen en dat betekent dat we kort door willen nemen hoe onze zaken er voor staan. Zo staan er onder meer door wijzigingen in de wet drukke maanden voor de deur en houden we jullie graag op de hoogte van onze Crowdfundactie, waar je nog steeds in kunt investeren.

Door wijzigingen in de wet gaat gaat personenvervoer duurder worden voor (zorg)instellingen. Mede door deze ontwikkelingen is de kans groot dat het dit jaar nóg drukker gaat worden bij het realiseren van projecten. De wijzigingen zorgen er voor dat nog meer instellingen aangewezen zijn op het vinden van goedkoper personenvervoer. Onze verwachting is dat er daarom meer instellingen de weg naar MVI zullen vinden.

Inmiddels zijn we de benodigde 120 duizend euro lang en breed voorbij. Dit betekent dat Stichting Mobiliteit voor Iedereen kan gaan investeren in nieuwe zorgbusen. Desondanks loopt onze crowdfundproject nog steeds en kunt u, tegen zes procent rente, investeren in deze actie. Anderen gingen u voor en inmiddels staat de teller op ruim tweehonderdduizend euro.

Kijk hier voor meer informatie over ons crowdfundproject.