Tribus en Mercedes MVO Partner Stichting MVI

De kogel is door de kerk!  We hebben zijn met Rolstoelinrichtinginbouwer Tribus Group en met Mercedes Benz een MVO Partnership aangegaan.

Dit wil dus zeggen dat beide organisaties bijdragen aan de zorgbussen en daarmee dus mede een bijdrage leveren aan het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen en andere kwetsbare groepen in de samenleving. Wij zijn enorm blij met deze commitments.

Verder hebben wij sterk het gevoel dat de transparante, down to earth bedrijfscultuur van beide organisaties past bij Stichting MVI.

Juist 2019, het laatste jaar van de Bpm teruggaaf, is een cruciaal jaar voor het doelgroepenvervoer. De stichting wil dit jaar nog zoveel mogelijk instellingen voorzien van betaalbaar zorgvervoer. Tribus en Mercedes zijn beslist partners met de capaciteit en de wil om dit doel te ondersteunen.