Vrijwilligers aan de slag tijdens NLdoet

NLdoet vindt dit jaar weer op 15 en 16 maart plaats. Tijdens deze dagen staan duizenden vrijwilligers klaar om de handen uit de mouwen te steken voor een klus of karwei. Ook bij u in de buurt zijn meerdere projecten, de vraag is dan ook: helpt u ook mee tijdens NLdoet?

Afgelopen jaar deden bijna vierhonderdduizend vrijwilligers mee tijdens de actie. Zij waren verbonden aan 10.000 verschillende projecten. Ook dit jaar is uw inzet weer van harte welkom. Naast dat u wat een ander doet, ontmoet u ook andere vrijwilligers. Goed voor de sociale contacten!

Op de site van NLdoet kunt u heel makkelijk klussen in uw buurt vinden. U hoeft alleen op uw postcode te zoeken en de resultaten zullen tevoorschijn komen. Doet u ook mee? Aanmelden kan op: NLdoet.