Er was eens een klein eenvoudig ogend idee welke gehoord wilde worden. Nooit kunnen beseffen dat dit kleine eenvoudig ogende idee na zes jaar, honderden misschien wel duizenden, mensen zou raken en beïnvloeden.

Er was eens een eenvoudig ogend idee dat wilde helpen waar anderen tekort schoten. Alleen was dat idee klein en simpel en dacht alleen in zijn directe omgeving een impact zou hebben. Nooit kunnen beseffen dat na zes jaar zoveel mensen er aan mee zouden werken.

Er was eens een klein eenvoudig ogend idee die wilde dat het mensen, die het heel lastig hebben, uit huis kon krijgen. Alleen hoe moest het idee dat zelf voor elkaar krijgen. Nooit kunnen beseffen dat na zes jaar talloze mensen deelnamen aan dat kleine eenvoudig ogende idee!

Het is feest, want na het ontstaan van een klein eenvoudig ogend idee zijn we zes jaar verder. In die zes jaar heeft de Stichting MVI enorm veel mensen weten te bereiken en hebben we ook enorme groepen mensen mobiliteit in het leven terug kunnen geven.

Het is feest, want sinds het ontstaan van een idee is dat idee uitgegroeid tot een begrip. Nog een paar weken en we kunnen vol trots de honderdste bus overdragen aan een zorginstelling.

Op onze verjaardag staan we daar dan ook graag even bij stil en zijn enorm dankbaar voor al die mensen die zich hebben ingezet, de ondernemers die onbaatzuchtig een bijdrage leveren, de vrijwilligers die de bus dagelijks van A naar B rijden, ……………………

Wie jarig is trakteert zegt men wel eens. Wij zijn vandaag zes jaar geworden en willen dit jaar heel graag weer mensen trakteren op hele mooie ritten in geweldige zorgbussen. Een groot feest geven doen we niet, want iedere dag is een groot feest! Wij gaan ook dit jaar weer volop genieten en trakteren.

Er was eens een klein eenvoudig ogend idee welke in zes jaar tijd veelvuldig is gehoord. Nooit kunnen beseffen dat we in al die jaren honderden zo niet duizenden mensen hebben kunnen raken!

PS wilt u de jarige een cadeautje geven? Dat kan door contact op te nemen of rechtstreeks een donatie te doen.