Video: Coronaproof-inbouw voor rolstoelbussen

Sinds 2011 zijn dagbestedingen zelf verantwoordelijk voor het vervoer van hun cliënten. Terwijl er gewacht wordt op duidelijke richtlijnen vanuit de overheid, zitten de 1,2 miljoen mensen die afhankelijk zijn van het doelgroepenvervoer noodgedwongen thuis. Daarom maakt Stichting MVI haar eerste rolstoelbus geschikt voor ‘veilig’ vervoer van ouderen.

Het Coronavirus zorgt ervoor dat veel MVI-zorgbussen stilstaan. Richtlijnen voor ‘veilig’ vervoer worden eigenlijk nog niet gegeven, daarom heeft Stichting MVI zelfstandig en samen met Tribus Group een inbouwconcept ontwikkeld dat voldoet aan de laatste wetenschappelijke inzichten.

Interesse om uw zorgbus te voorzien van een Coronaproof-inbouw? Neem contact op met Edwin Kock, Tel: 06 24525635, of mail: info@stichtingmvi.nl.