Stichting Mobiliteit voor Iedereen is dé aanbieder op het gebied van doelgroepenvervoer en rolstoelbussen. Sinds 2014 exploiteert en faciliteert de stichting doelmatig zorgvervoer aan zorginstellingen. De rolstoelbus is hierin het belangrijkste vervoersmiddel wat Stichting MVI biedt.

Non-profit organisatie Stichting MVI zet zich in voor zorgafhankelijke groepen zoals ouderen en jongeren met een beperking. Hun mobiliteit wordt gegarandeerd door hen vervoer aan te bieden. De Stichting legt heel sterk het verband tussen eenzaamheid en het ontbreken van mobiliteit. Door vervoer mogelijk te maken en de mobiliteit van deze mensen te garanderen, wordt eenzaamheid voorkomen en tegengegaan.

De rolstoelbus is één van de bussen die Stichting MVI biedt om te kunnen voldoen aan uw vervoersvraag. Naast de rolstoelbus, behoren de lopersbus en 9-persoonsbus ook tot ons assortiment. De rolstoelbus wordt geleverd in samenwerking met Mercedes (Sprinter), de lopersbus met Opel (Movano) en 9-persoonsbus ook door Mercedes (Vito).

Alternatief vervoer 
Naast het dieselvervoer beschikt de stichting ook over een elektrisch aanbod. Stichting Mobiliteit voor Iedereen verduurzaamt het vervoer en stelt u in staat om uw 9-persoonsbus te verduurzamen met de E-Vito of Toyoto PROACE Shuttle (met mogelijkheid tot ombouw voor 1 rolstoelplaats).

Nog steeds geven meer dan één miljoen Nederlanders, jong en oud, aan zat zij zich eenzaam voelen. In 75% van de gevallen is een gebrek de oorzaak hiervan. Door in te spelen op dit probleem, wilt Stichting MVI eenzaamheid terugdringen.

Sinds de oprichting heeft de stichting meer dan 130 bussen kunnen realiseren. De rolstoelbus speelt hierin de meest prominente rol. Met deze bussen worden dagelijks duizenden uit de vereenzaming geholpen. Het doel van Stichting MVI is, met behulp van de rolstoelbus, eenzaamheid te bannen uit de Nederlandse samenleving.

Elektrisch Rolstoelbussen 9-persoons.

Begin 2020 maakte Stichting MVI een koerswijziging door ook in te zetten op ‘groen’ vervoer. Op dit moment kunnen we helaas nog geen 9-Persoons Rolstoelbus Elektrisch aanbieden welke voldoet aan de gestelde eisen binnen het zorgvervoer. We houden hierin de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten zodat we snel kunnen handelen wanneer hier veranderingen in komen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op via info@stichtingmvi.nl