Waarom zou je lokale MVO partner worden van Stichting MVI? We hebben het onze partners gevraagd. Dit is waarom PLUS Ammerlaan in Udenhout zich aan ons verbindt. Bedankt voor de mooie woorden!!

“Wij vinden het geven van persoonlijke aandacht heel belangrijk. Ieder mens doet er toe en mag gezien worden. PLUS Ammerlaan in Udenhout wil een plek zijn waar onze klant zich prettig voelt. Wij zijn trots op de omgeving waarin we mogen wonen, werken en recreĆ«ren. Daar zijn we zuinig op. Uit liefde voor de streek zoeken wij de samenwerking met lokale ondernemers op en kopen wij zoveel mogelijk lokaal in. Zo blijven de ambachten, de natuur en het landschap behouden! Wij doen heel veel terug voor de gemeenschap: wij sponsoren niet alleen lokale initiatieven, wij organiseren ze ook. Wij zorgen voor de buurt en voor elkaar!”

“Wij zijn verbonden met Udenhout en Biezenmortel, maar ook met de streek. Wij vinden het erg belangrijk dat ieder mens de persoonlijke aandacht krijgt, die hij/zij verdient. Door het ondersteunen van het zorgbusproject kunnen wij een steentje bijdragen aan het mooie doel dat de familie Martens met hun zorgboerderij, gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, nastreeft. Zij geven mensen met de diagnose Alzheimer persoonlijke aandacht, bieden hen een zinvolle dagbesteding waarbij gedacht wordt aan het welzijn en de eigenwaarde van hun gasten. Dit past bij onze visie van maatschappelijk ondernemen.”