We spraken vandaag Wik Legdeur van Hans van Mierlo autoschade. Dit mooie bedrijf met drie vestigingen in Brabant; Waalwijk, Udenhout en Oosterhout is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in autoschadeherstel. Met 35 medewerkers helpen ze je graag na schade weer snel op weg. Met de juiste middelen, binnen de afgesproken termijn. Ook voor ruitschade(s) en interieurspuitwerk kun je bij dit bedrijf terecht.

Waarom hebben jullie besloten Landelijke MVO partner te worden van Stichting MVI?

“Wij willen heel graag een steentje bijdragen aan het ouderenvervoer in Nederland”, aldus Wik. “Het is belangrijk dat kwetsbare doelgroepen mobiel blijven en weg kunnen wanneer ze dat willen. En als wij daar een bedrage aan kunnen leveren als schadeherstelbedrijf, doen wij dat graag.”

Is maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk in jullie bedrijf?

“Naast dit mooie doel, sponsoren wij ook nog een lokale voetbal vereniging.” Maar naast goede doelen, zijn ze bij Hans van Mierlo autoschade ook op een andere manier bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wik vertelt: “Wij vinden ook het milieu belangrijk. Zo gebruiken wij in dit bedrijf geen gas om het pand en de spuitcabine te verwarmen, maar maken we gebruik van palletkorrels. Wel zo milieuvriendelijk en duurzaam!”

Nou en wij van Stichting MVI zijn ook erg tevreden over de samenwerking met dit schadeherstelbedrijf. Oosterhout ligt lekker dicht bij Made, zo is er bij schade direct een oplossing beschikbaar. Zo kunnen wij ook altijd weer veilig op weg na schadeherstel, zoals je op deze foto’s kunt zien!