We spraken Maikel Hubers van Brabantstad Verzekeringen over maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dit bleek goed te passen bij dit bedrijf!

Brabantstad Verzekeringen heeft jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke en particuliere schadeverzekeringen alsmede hypotheken en makelaardij. Je mag dan ook van ze verwachten dat ze de markt goed kennen en de ontwikkelingen op de voet volgen.

Of je nu particulier bent, een eenmanszaak hebt of verantwoordelijk bent voor een onderneming met werknemers. Het is van groot belang dat je goed verzekerd bent.

Als we het hebben over hun DNA, hun kernwaarden, vertelt Maikel: “Wij staan voor partnerschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn onafhankelijk en werken samen met zo’n beetje alle aanbieders van financiële diensten.” En partnerschap dát is wel iets waar wij als stichting de aansluiting in vinden.

Waarom hebben jullie besloten Landelijke MVO partner te worden van Stichting MVI?

“Wij zijn partner geworden aangezien wij het belangrijk vinden om naast onze commerciële activiteiten, ook maatschappelijke en sociale projecten te ondersteunen.”

En gelukkig vinden ze het werk dat wij als Stichting MVI doen een mooi maatschappelijk doel!

Is maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk in jullie bedrijf?

Maikel geeft aan dat dit niet het enige is dat ze terugdoen voor de maatschappij. “We sponsoren ook diverse evenementen die mede door onze bijdrage vrij toegankelijk zijn voor de bezoekers. Denk hierbij aan Tilburg Zingt, Carnaval in Kruikenstad en het Festival van het Levenslied in Tilburg.”

En dankzij de bijdrage van dit mooie bedrijf kan ook de kwetsbare doelgroep naar hun dagbesteding. Het is misschien geen festival, maar voor hun een heel mooi uitje om onder de mensen te komen en even het huis uit te kunnen. Super belangrijk.

Brabantstad Verzekeringen: BEDANKT!