Per 11 mei hebben wij een nieuw bestuur! Deze bestaat uit Gwendolyn Boom als secretaris en Bart van Enschot als voorzitter. Gwendolyn is jarenlang raadslid geweest bij de Gemeente Breda en heeft gewerkt als projectleider in de gehandicaptenzorg. Bart heeft lange ervaring als interim manager op diverse management functies, als business coach en heeft diverse bestuursfuncties bekleed.

Samen hebben zij een bak aan ervaring op het gebied van zorg, management, sales en beleidsvoering. Tot nader bericht zullen zij ook de dagelijkse directie voeren. De voorgaande bestuursleden zijn inmiddels teruggetreden.

Een frisse wind voor continuïteit

Opdracht voor het nieuwe bestuur is de balans op te maken met het doel de huidige situatie op financieel en organisatorisch niveau te beoordelen. Ook de samenwerking met de partners wordt onder de loep genomen. Daarbij is het streven om tot een plan te komen dat de continuïteit van de dienstverlening borgt.

Op basis van die balans zal het nieuwe bestuur beslissen welke maatregelen er nodig zijn voor beheersbare groei op langere termijn en de organisatie hiertoe in te richten.

Helpen van de kwetsbare doelgroep

Dit nieuwe bestuur is nét als alle collega’s van de stichting erg gemotiveerd om het goede doel van de stichting te continueren en daarmee de kwetsbare doelgroep te ondersteunen en hen die glimlach te bezorgen!

Mocht je vragen hebben rondom deze bestuurswissel, richt je gerust tot Bart via bart.van.enschot@stichtingmvi.nl!