Gesteund project:
Uitgelicht bedrijf:

Auto rijschool Schijndel

Algemene informatie Bedrijf

autorijschool Schijndel is een auto rijschool die gerund wordt door Ingrid van Dam. Die zich naast het geven aan rijlessen aan jongeren zonder beperking, zich gespecialiseerd heeft in het geven van rijlessen aan jongeren met een “beperking” zoals jongeren met;Autisme, ADHD, Dyslexie, faalangst enz. enz. Met een iets andere aanpak kunnen ook jongeren met een “beperking” hun rijbewijs halen. Daar zet Ingrid zich voor de volle 100% voor in.

Vindt u Sociaal Maatschappelijk ondernemen belangrijk en waaruit blijkt dat.

Ja ik vind sociaal maatschappelijk ondernemen belangrijk. Dat blijkt uit het feit dat jongeren met en zonder beperking bij mij de kans krijgen om hun rijbewijs te halen en dat iedereen een persoonlijke aanpak krijgt. Elk mens is uniek en dient als uniek persoon behandeld te worden en dat is geen eenheidsworst. Dat werkt niet. Mijn werk houdt ook niet op bij het geven van rijles alleen. Het geven van advies en begeleiding naar de ouders toe in het medische traject is ook onderdeel van het werk.

Waarom heeft u middels een deelname het Zorgbusproject ondersteund?

Omdat het zorgbusproject staat voor mobiliteit voor iedereen. Ik als rijschool houder vind mobiliteit belangrijk als dat om wat voor reden dan ook niet meer met eigen vervoer kan is zo’n bus erg belangrijk voor die groep mensen die anders in een sociaal isolement dreigt te geraken. Daarom steun ik dit project.

TOP