Gesteund project:
info@cell-0.com
Uitgelicht bedrijf:

Cell[0] – IT maatwerk

Algemene informatie Bedrijf Vindt u Sociaal Maatschappelijk ondernemen belangrijk en waaruit blijkt dat.

Cell[0] is een Eindhovense IT organisatie die zich richt op grote zakelijke maatwerk oplossingen op het web bouwen. Wij doen dit als mede-eigenaars, dit betekent dat iedereen binnen onze organisatie mee mag praten over de keuzes die we maken. Wij ondernemen in die zin sociaal, dat wij ons inzetten om zoveel mogelijk inspraak voor elkaar te bieden in onze organisatie, terwijl we elkaar natuurlijk ook helpen om succesvol te blijven.

Waarom heeft u middels een deelname het Zorgbusproject ondersteund?

Dennis heeft ons enthousiast benaderd over Top Sport voor life, een kleine lokale stichting die zich in zet voor die met een ernstige ziekte moeten leven. Omdat het een kleine lokale stichting was en er een praktische uitdaging lag, het regelen van vervoer, hielpen wij hier natuurlijk graag aan mee