Weth. Schoutenweg 1 Culemborg, Gelderland 4105 LH Nederland
Contact:
Hans Crum
Culemborg@crum.nl
Vindt u Sociaal Maatschappelijk ondernemen belangrijk en waaruit blijkt dat.

Als Crum Autobedrijven nemen wij actief deel aan maatschappelijke evenementen in de regio, door sponsoring van o.a.: Koningsdag viering in Culemborg en Beusichem, de sleepbootdagen in Vianen, het Zorgbusproject regio Culemborg-Geldermalsen-Beesd-Zaltbommel, Carnavals vereniging Culemborg, diverse sportverenigingen in de regio, Alp d’HuZes team Geurts, KWF, Run for Kika. Wij vinden het belangrijk om samen met elkaar een duurzame omgeving en toekomst te creëren. En de Crum Autobedrijven leveren hier middels duurzame mobiliteit en bedrijfsvoering graag een positieve bijdrage aan.

Waarom heeft u middels een deelname het Zorgbusproject ondersteund?

Wij vinden het van de gekke dat als gevolg van bezuinigingen een groep mensen buiten spel komt te staan. Door deelname aan het Zorgbusproject zorgen wij er mede voor dat een enthousiaste groep mensen weer deel kan deelnemen aan de dagbesteding bij de Zorgimkerij in Beesd.