Gesteund project:
Adres:
Wijbosscheweg 36 Schijndel, Noord-Brabant 5482EC Nederland
Map it
Telefoon:
0735476810
E-mail:
estl@dds.nl
Uitgelicht bedrijf:

ESTL Tandprothetiek

Algemene informatie Bedrijf

ESTL Tandprothetiek is een praktijk waar mensen met een (gedeeltelijke) uitneembare gebitsprothese terecht kunnen. Oók met implantaten!

Een tandprotheticus is een gediplomeerde, eerstelijns zorgverlener net zoals bijvoorbeeld de fysiotherapeut dat is.
Door onze opleiding is de tandprotheticus zowel medisch als technisch geschoold om mensen met een uitneembare gebitsprothese als enige echte specialist binnen de mondzorg te kunnen behandelen.

Wij behandelen én maken al onze producten in ons eigen laboratorium waardoor onze klanten verzekerd kunnen zijn van de beste kwaliteit en een hoge service.

Voor meer informatie kan men telefonisch of via email contact opnemen. Voor uitgebreide vragen maken wij bij voorkeur een vrijblijvende afspraak.
Omdat ieder mens verschillend is en een gebitsprothese maatwerk is, kunnen wij een goede beoordeling maken om daarna met een passend advies te kunnen geven.

Met vriendelijke groeten,

Rob en Paul van Straten.

Vindt u Sociaal Maatschappelijk ondernemen belangrijk en waaruit blijkt dat.

Ons hele beroep bestaat uit het helpen van mensen om zich zo waardig mogelijk door het leven te begeven. Wat is er nu belangrijker dan een goed gebit!! Voor ons is sociaal maatschappelijk ondernemen de enige manier om te ondernemen. En dat doen we dan ook met veel plezier

Waarom heeft u middels een deelname het Zorgbusproject ondersteund?

Onze doelgroep bestaat natuurlijk voor een groot deel uit de mensen die deze zorgbus zo enorm nodig hebben. Om ’s ochtends en ’s middags van en naar de zorgboerderij gebracht te worden, maar tussendoor kan de bus ingezet worden voor iedereen die vervoer nodig heeft. Dus ook om eventueel bij onze praktijk te kunnen komen wanneer dat op eigen kracht wat moeilijker begint te worden. Dit Zorgbusproject is daarom natuurlijk een ideaal project voor ons om te steunen. We zijn dan ook erg blij dat we dat kunnen doen en bedanken de initiatiefnemers en overige sponsors dat het dus ook echt mogelijk is geworden.

TOP