Gesteund project:
Project:
Uitgelicht bedrijf:

Holland Heating

Algemene informatie Bedrijf

Holland Heating vindt zijn oorsprong reeds in 1955. Door de specialisatie en focus op luchtbehandelingsunits heeft het bedrijf een zeer uitgebreide expertise opgebouwd. in vele toepassingen. Innovatie, kennis en toonaangevend onderzoek leiden jaarlijks tot belangrijke productvernieuwingen. De afdelingen R&D en Engineering spelen hierin een uiterst belangrijke rol. De eigen serviceafdeling van Holland Heating is met haar landelijke dekking uniek te noemen. Voor alle mogelijke segmenten in de markt heeft Holland Heating de ideale oplossing.

Sinds maart 2013 maakt Holland Heating onderdeel uit van het Zweedse Systemair. Dit bedrijf behoort wereldwijd tot de marktleiders op het gebied van ventilatietechniek. Of het nu gaat om een ventilatieconcept voor een winkelcentrum, om de gecontroleerde ventilatie in woonruimtes en kantoorgebouwen of om de ventilatie van tunnels en metrostations, de experts bij Systemair hebben er de perfecte oplossing voor.

De producten van Holland Heating kenmerken zich door kwaliteit, lange levensduur, lage onderhoudskosten en lage energiekosten; specifieke aspecten die hoog in het vaandel staan. Door deze onderscheidende kenmerken zijn de luchtbehandelingsunits zeer aantrekkelijke voor meerdere branches. De gedetailleerde kennis bij Holland Heating stelt het bedrijf in staat altijd maatwerk te leveren voor een aangenaam binnenklimaat in kantoren, scholen en gezondheidsinstellingen. Ook in de meer complexere markten van Marine & Offshore en Chemie & Industrie biedt het bedrijf een ideaal en gezond werkklimaat.

Vindt u Sociaal Maatschappelijk ondernemen belangrijk en waaruit blijkt dat.

Holland Heating onderschrijft het belang van goede werkomstandigheden en zorg voor het milieu. Het bedrijf draagt zorg voor optimale arbeidsomstandigheden en minimale milieubelasting, waarbij continu wordt gestreefd naar verbetering. Hierbij draagt het bedrijf ook de verantwoording om keuzes en behaalde resultaten aan belanghebbenden, aan relaties en aan de samenleving te overleggen voor wat betreft het reduceren van CO2-uitstoot en het scheiden van afval bij de bron. Daarnaast steunt Holland Heating ook lokale sociale initiatieven. Sprekend voorbeeld hiervan is de plaatselijke Santarun te Waalwijk. De totale opbrengst van dit evenement komt ten goede aan lokale goede doelen zoals bijvoorbeeld Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Waarom heeft u middels een deelname het Zorgbusproject ondersteund?

Holland Heating steunt, zoals hierboven al is beschreven, met name sociale doelen. Het initiatief waarmee het mogelijk wordt zorgafhankelijke gehandicapten weer deel te laten nemen aan belangrijke, sociale activiteiten spreekt Holland Heating dan ook erg aan. Met de Zorgbus wordt het voor de mensen mogelijk om bijvoorbeeld hun dagelijkse boodschappen zélf te halen. Tevens wordt het zeer eenvoudig om deel te nemen aan hun dagbesteding en verschillende sport- en speldagen en is vervoer van en naar hun sociale werkplaats ook gerealiseerd. Holland Heating wenst Family Homes veel succes met het Zorgbusproject en wenst iedereen veilige maar vooral plezierige kilometers toe!

TOP