Gesteund project:
Uitgelicht bedrijf:

Makan Patita

Algemene informatie Bedrijf

Makan Patita is een originele, grote groepsontvangstruimte met volop mogelijkheden om te vergaderen, workshops te geven of koffietafels te organiseren. Onze gerechten zijn voornamelijk geïnspireerd op de Aziatische keuken. Kijk voor meerdere mogelijkheden op onze site!

Vindt u Sociaal Maatschappelijk ondernemen belangrijk en waaruit blijkt dat.

Sinds begin 2013 timmert Makan Patita hard aan de weg om haar activiteiten onder de aandacht te brengen. Een groot deel daarvan is het promoten van de Molukse bevolkingsgroep in Nederland. Ook heeft steun aan Stichting Save Home onze aandacht: hulp aan kinderen op Ambon die slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik (www.stichtingsavehome.com).

Waarom heeft u middels een deelname het Zorgbusproject ondersteund?

Door samen te werken met anderen bundelen wij onze krachten om minder bedeelden te helpen. Dit initiatief draagt bij aan steun voor minder validen, waarvoor momenteel de financiële support door de overheid steeds meer wegvalt.