Rotterdamseweg 402G Delft, 2629 HH Nederland
Contact:
Rachel Rotering
info@obenv.nl
Vindt u Sociaal Maatschappelijk ondernemen belangrijk en waaruit blijkt dat.

Bij ons staat mvo (maatschappelijk verantwoord ondernemen) hoog in het vaandel. Dit komt binnen ons bedrijf op verschillende manieren tot uiting. Zo zijn wij een geregistreerd erkent leerbedrijf om de ontwikkeling van jong talent een kans te geven, maken wij gebruik van de telefoonservicedienst van SociaalPlus, hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En dragen wij o.a. Stichting De Hond Kan De Was Doen en Stichting Opkikker een warm hart toe.

Waarom heeft u middels een deelname het Zorgbusproject ondersteund?

Stichting MVI is een stichting die zich lokaal inzet tegen vereenzaming van zorg-afhankelijke ouderen en/of mensen met een beperking. Met de inzet van zorgbussen kan deze kwetsbare groep toch naar hun dagbesteding en uitjes. Een doel waar wij graag ons steentje aan bijdragen.