Vindt u Sociaal Maatschappelijk ondernemen belangrijk en waaruit blijkt dat.

HARTMANN neemt haar maatschappelijke taak als producent en leverancier van medische hulpmiddelen serieus. Naast het maken en leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten en producten, willen wij ook het leven van patiënten en zorgprofessionals aangenamer en leuker maken. Hartmann gaat verder voor gezondheid. Zo sponsoren wij nationaal mooie initiatieven van partners, patiëntenverenigingen en stichtingen als Visite Clowns, Alzheimer Onderzoek (ISAO) en Prostaatkankerstichting.

Waarom heeft u middels een deelname het Zorgbusproject ondersteund?

Sociale contacten zijn in elke levensfase voor ieder mens van levensbelang. Vooral bij ouderen die vaak minder mobiel zijn en daardoor afhankelijker worden van anderen, ziet ook Hartmann de noodzaak in om betrouwbaar en persoonlijk vervoer te faciliteren. Met veel liefde hebben wij daarom de realisatie van de zorgbus van de Wever mede gesponsord.