Gesteund project:
Adres:
Bellstraat 8 Ede, Gelderland 6716 BA Nederland
Map it
Telefoon:
0318-690088
Contact:
Anky Hendriksen
E-mail:
info@r-w.nl
Project:
Uitgelicht bedrijf:

R&W Batterijen BV.

Algemene informatie Bedrijf

R&W Batterijen is een onafhankelijk werkende onderneming die zich gespecialiseerd heeft in oplossingen voor al uw mobiele en stationaire elektrische toepassingen.

Sinds de oprichting in 1995, als R&W Traktiebatterijen Import BV, heeft het bedrijf een solide groei doorgemaakt. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieen en het perfectioneren van onze producten en diensten wordt deze groei gecontinueerd.
Wij leveren R&W Tractiebatterijen en automotive accu’s.

Wij zijn een zelfstandige aanbieder van batterijen, laders en de complete dienstverlening rondom deze energiepakketten. R&W is de officiele Nederlandse importeur van TAB tractiebatterijen, TAB accu’s, TAB stationaire batterijen, Discover Energy batterijen, Fronius en SPE hoogfrequent laders.

Vanuit ons bedrijfspand te Ede en ons servicekantoor te Capelle a/d IJssel werken wij met een landelijk dekkend netwerk van servicemonteurs. Voor service en reparaties staat onze 24-uurs servicedienst (complete reparatie of overbrugging) voor u klaar.

Vindt u Sociaal Maatschappelijk ondernemen belangrijk en waaruit blijkt dat.

We vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij onze sociaal-maatschappelijke omgeving. Daarom ondersteunen we graag goede, lokale initiatieven zoals het Zorgbusproject van De Herbergier.

Waarom heeft u middels een deelname het Zorgbusproject ondersteund?

Wij vinden het belangrijk dat ouderen nog zoveel mogelijk kunnen genieten van het leven. De zorgbus van De Herbergier is een mooie toevoeging om hen daarbij te helpen

TOP