Adres:
Andromedastraat 9 Tilburg, Noord Brabant 5015 AV Nederland
Map it
Telefoon:
0134609140
Website:
Contact:
mevr. W. Slaats
E-mail:
info@tilcoating.nl
Project:
Algemene informatie Bedrijf

Tilcoating is gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling van metalen middels het poedercoatingproces voor toepassingen in de bouw- en constructiewereld.

Wij focussen ons op het continue realiseren van de hoogste kwaliteit door ons te conformeren aan de strengste eisen vastgelegd in Europese normeringen en streven naar een duurzame en gecontroleerde groei. Groei betekent niet per definitie in omvang groeien maar tevens het continue verbeteren op het gebied van de toegevoegde waarde voor onze stakeholders, vakbekwame en betrokken medewerkers, aantrekkelijk werkgeverschap en de uitmuntende operationele productie op maatschappelijk verantwoorde duurzame wijze.
Dit bereiken wij door heldere processen en procedures, innovatie, passie en een persoonlijke benadering.

Vindt u Sociaal Maatschappelijk ondernemen belangrijk en waaruit blijkt dat.

In de missie en visie van Tilcoating : "Menselijk, Vakmanschap en Verbinden" spreken we duidelijk uit dat we een sociaal bedrijf zijn. Door onze positieve werksfeer gaan we voor het beste resultaat. Samen zorgen we ervoor dat we hoogwaardige producten aan onze klanten leveren. We geloven in goed teamwork, wat betekent dat iedereen gelijkwaardig is en dat we elkaar helpen om beter te worden. Voor ons is iedere medewerker een sterspeler die bijdraagt aan ons gezamenlijke resultaat. Zover mogelijk krijgt iedereen bij ons een kans. Deze visie kunnen we met dit project ook verder naar de maatschappij uitdragen, samen krijgen we veel voor elkaar!!

Waarom heeft u middels een deelname het Zorgbusproject ondersteund?

Als regionale ondernemer, draagt Tilcoating de activiteiten van Stichting Mobiliteit voor Iedereen een warm hart toe en specifiek voor het regionale initiatief bij Zorgboerderij De Hemelrijksche Hoeve in Biezenmortel. Deze zorgboerderij ontvangt elke dag mensen met de ziekte van Alzheimer. Zij mogen daar kleine werkzaamheden in de buitenlucht verrichten en fleuren daar echt van op! Echter, om deze mensen vanuit de hele regio naar de zorgboerderij en weer naar huis te rijden, is aangepast vervoer onmisbaar en valt de aanschaf van zo'n bus helaas buiten de reguliere vergoedingen. Daarom doneert Tilcoating B.V. de komende 5 jaar een bedrag aan Stichting Mobiliteit voor Iedereen zodat deze speciale bus kan blijven rijden!