Gesteund project:
info@zekerdigitaal.nl
Uitgelicht bedrijf:

ZEKER Digitaal

Algemene informatie Bedrijf Vindt u Sociaal Maatschappelijk ondernemen belangrijk en waaruit blijkt dat.

ZEKER Digitaal vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Dit blijkt uit diverse sponsoracties waaraan ZEKER Digitaal nu en in het verleden heeft deelgenomen. Zo hebben we een lokale sportclub gesponsord, ondersteunen we Stichting Leergeld met de ict gerelateerde vraagstukken. Hetzelfde doen we voor Voedselbank Capelle.

Waarom heeft u middels een deelname het Zorgbusproject ondersteund?

ZEKER Digitaal is van mening dat kinderen en ouderen ondersteund moeten worden om zich goed te kunnen ontplooien in de maatschappij. Of het nu gaat om het wegnemen van geldzorgen bij kinderen of het wegnemen van eenzaamheid bij ouderen, ZEKER Digitaal wilt graag haar steentje bijdragen.