Waarom een rolstoelbus of 9 persoons bus via Stichting MVI?

Samenwerking met Stichting MVI is voor zorgcentra de ideale manier om zorgvervoer te organiseren. Of het nu gaat om een 9-persoons bus of rolstoelbus. Daarnaast wordt de zorginstelling volledig ontzorgd: zowel verzekering, onderhoud áls belastingen zitten in het maandelijkse tarief. Dit betekent dus dat er geen onverwachte uitgaves meer zullen zijn.

Beschik over een eigen rolstoelbus of 9-persoons bus

Door zowel de schaalvoordelen als de ondersteuning van lokale ondernemers, kun je over een eigen rolstoelbus of 9 persoons bus beschikken tegen ongeveer 30% van de gangbare kosten. Wat krijg je voor dit vaste, lage maandbedrag?

• Een eigen bus, opgemaakt met je logo en huisstijl
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Verzekering
  • Onderhoudskosten
  • Vervangend vervoer bij schade of onderhoud
  • Chauffeurstraining bij elektrisch vervoer
  • En vaste aanspreekpunten binnen de organisatie, korte lijnen en direct antwoord op al je vragen

Welke bussen zijn er?

Bussen zijn er in alle vormen en maten en afhankelijk van je wensen, behoeften en doelstellingen doen wij hierin een passend voorstel. Hierbij zijn de volgende varianten beschikbaar:

• Standaard 9 persoonsbus (lopersbus) in een diesel of een elektrische uitvoering
  • Rolstoelbus in diesel of een elektrische uitvoering.

Contact

Wil je meer informatie? Laat hier je gegevens achter of neem direct contact op met ons via 0162 – 239 801 of via info@stichtingmvi.nl.

Naam(Vereist)