Ben jij een kei in het maken (of wil je dat worden) van telefonische bezoekafspraken?
Wil je werken bij de leukste Stichting van Nederland?
Weet jij, als geen ander, dat telefonisch bezoekafspraken maken de leukste vorm van bellen is?
Zet jij je graag in voor anderen?
Ben je in staat om met iedereen, ongeacht het tijdstip, gesprekken aan te knopen?
Is doorvragen voor jou geen enkel probleem?
Ga jij een uitdaging niet uit de weg?

Antwoord je op (bijna) alle vragen met ja? Wacht dan niet langer en solliciteer meteen!
Of bel naar 0162-239801 om meteen ons te overtuigen van jouw krachten.

Wie zijn wij?
Stichting Mobiliteit voor Iedereen is opgericht in 2014 en vindt het belangrijk dat iedereen in staat moet zijn om deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Door bezuinigingen op verschillende budgetten vanuit de overheid is het voor veel zorginstellingen lastig om geschikt vervoer te regelen, waardoor veel hulpbehoevende mensen thuis blijven zitten.

Het is onze missie om dit noodzakelijke vervoer voor zorginstellingen te regelen en hierbij schakelen wij de hulp in van lokale ondernemers.

Wat ga je doen?
Als medewerker projectondersteuning ben je verantwoordelijk voor het vullen van de agenda’s van de projectleiders. Zonder die afspraken kunnen we geen vervoer regelen voor hulpbehoevende mensen. Je werk is dus van groot belang.
Je belt (lokale) ondernemers en verteld ze kort over de stichting, maar je gaat ook graag het gesprek over de ondernemer zelf aan. Je bent steeds op zoek naar die opening om daadwerkelijk een bezoekafspraak te maken. Wanneer je ziet dat daar geen kansen liggen, zoek je toch nog even verder om een fijne donatie te regelen.

Naast bellen doe je soms nog wat uitzoekwerk en denk je mee over de indeling van de agenda van de projectleider.

Wie ben jij?

• Je bent sociaal maatschappelijk betrokken
  • Je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent proactief
  • Je hebt een commerciële kant waardoor je van ‘nee’ een ‘ja’ kunt maken
  • Je hebt een prettige telefoonstem
  • Je kunt makkelijk schakelen op gespreksniveau
  • Je kunt met de meest voorkomende programma’s op een PC overweg
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift
  • Je bent woonachtig in een straal van 15 km rondom Made
  • Je bent inzetbaar voor 16-28 uur in de week, van maandag t/m vrijdag

Wat bieden wij jou?

• Een stabiele functie met groeimogelijkheden
  • Een mooie plek binnen de organisatie waar plezier, waardering en betrokkenheid op vele fronten terug te vinden is
  • Een vast salaris
  • Bovenop het vaste salaris een bonusregeling
  • Reiskostenvergoeding (woon-werk)
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek

Sollicitatie:
Wil je meer weten over deze functie? Stuur dan je CV plus een motivatie naar vacatures@stichtingmvi.nl o.v.v. Medewerker Projectondersteuning 2. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Open chat