Martine Meulmann
martine.meulmann@stichtingmvi.nl
Hankstraat 3, 2134 DT Hoofddorp

Amstelring Dagbesteding Floriande

Mensen die te maken hebben met eenzaamheid, geheugenproblemen of niet alleen thuis kunnen zijn als hun mantelzorger er niet is, zijn bij de dagbestedingen van Amstelring van harte welkom.

Het zwaartepunt voor deze zorgbus met vier rolstoelplaatsen komt te liggen bij lokatie De Bornholm en De Floriande in Hoofddorp.

Stichting MVI heeft de bus al geleverd en er staan al hele mooie deelnemers op de zorgbus. De mensen van de Floriande zijn deze deelnemers enorm dankbaar en zijn blij dat ze nu in ieder geval tot 2024 zijn geholpen.

De begroting is echter nog niet helemaal rond en daarom vraagt Stichting MVI aan ondernemers in de regio en aan leveranciers van Amstelring of zij mede willen bijdragen aan de zorgbus.

Als tegenprestatie ontvangen de deelnemende ondernemers een logo naar rato op de bus, vermeldingen via social media, locale media en via de website van Stichting MVI.

Steun het project! Doneer nu aan Amstelring Dagbesteding Floriande

Ellen Broere Kappers in Stijl