Tel.nummer:
0162-239801
e-mail address:
info@stichtingmvi.nl
Adres zorgproject:
Molenveste 1, 5683BE Best
Project

Archipel dagbesteding 7

De Archipel Zorggroep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met complexe zorgvragen. In de regio Best/Eindhoven/Nuenen/Son & Breugel bieden zij bijvoorbeeld zorg en behandeling bij de mensen thuis, in één van de zorgcentra of verpleeghuizen en hebben op bijna iedere locatie wel een dagbesteding. De Archipel Zorggroep maakt zich daarom sterk voor zorg die passend is op ieders individuele situatie, samen zoeken naar wat wél kan.

Hierbij is het belangrijk dat deze kwetsbare ouderen ook eens uitstapjes kunnen maken buiten de deur zonder afhankelijk te zijn van familie of mantelzorgers. Gewoon leuke uitstapjes regelen, samen winkelen of boodschappen doen maar ook het halen en brengen naar de dagbesteding hoort hierbij. Om dit alles juist te realiseren is een nieuwe rolstoelbus nodig want de oude bus heeft het begeven. Daarnaast wordt ook de vraag naar passende dagbesteding steeds groter terwijl  de subsidie voor het zorgvervoer is wegbezuinigd. U kunt zich voorstellen dat het aanschaffen van een aangepaste rolstoelbus bijna niet meer te betalen is.

Daarom heeft Archipel wederom de hulp ingeroepen van Stichting MVI om zo toch deze noodzakelijke rolstoel/zorg-bus te gaan realiseren. Stichting MVI is een landelijke stichting die zich lokaal inzet tegen vereenzaming van zorgafhankelijke ouderen. U vindt hieronder de link naar de specifieke projectpagina waarvoor wij uw hulp nodig hebben:

Per maart 2020 trachten we i.s.m. Stichting Mobiliteit Voor Iedereen te kunnen beschikken over een nieuwe rolstoelbus voor onze locaties. Deze bus wordt dagelijks ingezet om de ouderen te kunnen vervoeren van en naar o.a. activiteiten onderling op locaties, zorgboerderijen, uitjes of simpelweg boodschappen. Met deze bus kunnen we voor periode van 60 maanden al onze zorgafhankelijke ouderen de levensvreugde bieden waarop wij allen recht hebben.

Wat is nu onze vraag aan u? In het kader van een MVO participatie bieden we sociaal maatschappelijke ondernemers een leuke, opvallende maar vooral maatschappelijk verantwoorde mogelijkheid aan om deze noodzakelijke rolstoelbus te kunnen realiseren. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de rolstoelbus of beide bussen te plaatsen. Op deze manier draagt u uw logo op een leuke en originele manier naar buiten en daarbij draagt u bij aan een belangrijk maatschappelijk project

https://stichtingmobiliteitvooriedereen.nl/

In de korte impressie hieronder ziet u wat er met uw hulp voor deze kwetsbare mensen mogelijk gemaakt is en waar zij dus dagelijks naar vervoerd worden:

https://www.youtube.com/watch?v=86x4WkFC_fo

Helpt u mee vereenzaming te voorkomen?

Neem voor meer informatie contact op met projectleider Marjolein Krebbeks van Stichting MVI. U kunt haar bereiken via 06-30720929 of marjolein.krebbeks@stichtingmvi.nl.

Steun het project! Doneer nu aan Archipel dagbesteding 7

Help ons het doel te behalen!

Donateurs

Orgafert b.v.
Stichting Kruiswerk Best
HeboVanDijk b.v.
LFT Coating industrie
Keteldokter
leve BV

 

 

Blickfänger
HOW2SE B.V.
Energiek Isolatie
Equilar
Nails 4 You Nagelsalon
Best Administratie & Advies
CCBella Beautysalon
Bakkerij Jack Poell
Jtag Technologies B.V.
Vogel’s Holding B.V.
ERBEE Keukens
Heijmans Glas
Cecil Store – Veldhoven
Lot7 Veldhoven
Komkommerkwekerij Keijsers