Voortgang project
%75
Projectleider:
Irene Ploeg
Tel.nummer:
06-50284601
e-mail address:
Irene.ploeg@stichtingmvi.nl
Adres:
Burgemeester Rijpstrastraat 3, 7021 CP Zelhem
Project

De Gouden Leeuw Zelhem

De Gouden Leeuw Groep in Doetinchem heeft als missie en motto: “Voor iedere zorgaanvraag een passende oplossing!”
Hoe ga je dan om met de zorgvraag van een zorginstelling zelf? Ook een passende oplossing bieden!

Dat zijn wij, Stichting MVI, dan ook gaan doen nadat de Gouden Leeuw bij ons terecht kwam met een specifieke zorgaanvraag: “hoe komen wij aan een noodzakelijke zorgbus voor onze zorgafhankelijke bewoners?”

De Achterhoekse zorginstelling biedt ouderen de mogelijkheid om deel te nemen aan dagactiviteiten in de dagbesteding. De Gouden Leeuw heeft verschillende locaties waar ze zorg verlenen, maar de organisatie verleent ook thuiszorg. Om er voor te zorgen dat deze mensen, buiten de woonlocatie’s om, óók naar de dagbesteding kunnen, wil De Gouden Leeuw op korte termijn een zorgbus aan het wagenpark toevoegen.

De Gouden Leeuw
De Gouden Leeuw is een zorgorganisatie die professionele diensten biedt op het gebied van wonen, zorg en welzijn.
In de landelijke omgeving van de Achterhoek bieden wij zorg- en dienstverlening aan bij onze cliënten in hun eigen thuissituatie. Ook bieden wij onze diensten aan in onze eigen woonzorgvoorzieningen, die wij zorghotels noemen. Daarnaast hebben wij dagbestedingsprojecten in Hoog en Laag Keppel en in Zelhem. Hier bieden wij dagelijks dagbestedingsactiviteiten waar mensen uit de directe omgeving gebruik van maken.

Persoonlijke zorg
Bij de Gouden Leeuw Groep streven wij naar persoonlijke zorg in een warme, veilige en huiselijke omgeving. Het doel is dan dat iedere bewoner, cliënten, zijn of haar eigen levensstijl zo lang mogelijk kan behouden. Samen met de bewoner, zijn of haar eigen sociale netwerk, vrijwilligers en medewerkers zijn we continue in gesprek om hier invulling aan te geven. Dit kan gaan om onderwerpen als zorg, voeding, inrichting, groepsgerichte en individuele activiteiten.
Kleinschalig van opzet. Met aandacht voor persoonlijke wensen en situatie van bewoners.

Missie van De Gouden Leeuw Groep
“Voor iedere zorgaanvraag een passende oplossing”

Passend vervoer
Voor het vervoer van en naar de dagbestedingen en de dag uitstapjes zijn we aangewezen op goed en aangepast transport, geschikt voor ouderen met een zorgvraag. Gezellig naar de dagbesteding voor de invulling van een mooie dag en de uitjes voor de vaste bewoners en tijdelijke cliënten.
De kosten voor goed vervoer zijn aanzienlijk en hiervoor proberen we samen met Stichting Mobiliteit voor Iedereen (MVI) hier enige verlichting in te zoeken.

Wij hopen dat u als ondernemer met uw bedrijfslogo een plekje in wilt nemen op onze nieuwe rolstoelbus en daarvoor een bijdrage wilt betalen.

Wij zullen dan uw logo met trots plaatsen op de bus en verwijzen naar uw ondersteuning. We maken publiciteit over de bus in de regionale media en benoemen daarbij natuurlijk onze sponsoren.

Bent u, als ondernemer, geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u? Dan staat onze projectleider Irene Ploeg u graag te woord.

 

Steun het project! Doneer nu aan De Gouden Leeuw Zelhem

Help ons het doel te behalen!

Donateurs

DO IT Online Media
De Salon
V.O.F. Wissink
Funtime Sushi & Ramen
Discounter
Koffiebranderij Venetië
Drogisterij Oosterink
Audacious Fabrications B.V.
Multi-Office Duiven
Combi Dakkapel B.V.
The Read Shop
Logisz B.V.
Bureau OMA
LK-Assists
Technische Dienstverlening
Fam. Siebelink
Trifolia
De Theepotwinkel
Wilma Derksen Logopedie & Dyslexie
Toulex Europe
Jofratech

J.A.M. Pelgrim
Maatschap G.W. en J.B. Wassink-Frederiks
Firma Gebr. Jansen
Bongers Jansen Adviesbureau
Octrooibureau Van Straaten V.O.F.
Fast & Speed B.V.
Te Kloeze Riooltechniek
Etos Doesburg
V.O.F. Arends Didam Grondwerken
Van Dam Verhuizingen
Manual Makers B.V.
Arvital
Spar Legebeke

TOP