Anne Haanskorf
anne.haanskorf@stichtingmvi.nl
1, Dongepark, Donge

De Volckaert Dongen

Zorginstelling De Volckaert in Dongen in de gelukkige winnaar de van zorgbus. Deze bus wordt beschikbaar gesteld door Stichting MVI omtrent het 5-jarig bestaan. Uit alle deelnemende instellingen kwam de Dongense als winnaar uit de bus. De grote instelling mag vijf jaar lang gebruik maken van de bus.

Stichting MVI zet zich samen met De Volckaert in, zodat er nog beter op de zorgvraag van deze ouderen in te kunnen spelen en deel uit te kunnen blijven maken van de maatschappij.

Vanaf februari 2019 beschikt de instelling over een nieuwe 9-persoons rolstoel-zorgbus.
Deze zorgbus zal de ouderen dagelijks vervoeren van de woning naar de dagbesteding en weer terug. Ook zal de bus ingezet worden voor sociale activiteiten als uitstapjes.

Om deze zorgbus te kunnen gaan inzetten wilt Volckaert een beroep op u doen voor een financiƫle en-/of sociaal maatschappelijk bijdrage. U kunt dus voor een relatief laag bedrag uw bedrijf opvallend promoten en tevens deze zorgafhankelijke mensen direct helpen aan vervoer.

Voor vragen, reacties of het maken van een afspraak om ons initiatief toe te lichten, kunt u contact opnemen met Anne Haanskorf, tel: 06-25068282 of via mail: anne.haanskorf@stichtingmvi.nl.

Namens de ouderen en Stichting MVI willen we u alvast danken voor uw aandacht en tijd en wij hopen dat u dit voor ons waardevol initiatief wil steunen.

Steun het project! Doneer nu aan De Volckaert Dongen

Ando Brandbeveiliging, Oosterhout.
Gordijncentrum, Dongen.
Marrewijk HCIM, Dongen.
Conny Mahieu Levens-Kunst, Dongen.
European Trading, Dongen.
Kattenpension De Krullentrap, Dongen.
Extract, Dongen.
RWZ Zorg, Dongen.
Dongen Nieuws.nl, Dongen
AB Interieurbouw, Dongen.
Dutchvapers, Dongen.

Boerderijvlees De Vaartse Hoeve. Dongen.
JUKA Tuindesign, Dongen.
Claassen, Dongen.
Ledeko Ontwerp & Realisatie, Dongen.
UW assistent Corine Stigter, Dongen.
RegieOpLoopbaan, Dongen.
AAG, Den Bosch.