Voortgang project
%23
Projectleider:
Kimberley Haazen
Tel.nummer:
06-52616730
e-mail address:
kim.haazen@stichtingmvi.nl
Adres:
Hoofdweg Oostzijde 1327, 2151 MA Nieuw-Vennep
Project

Herbergier Nieuw-Vennep

Stelt u zich eens voor: u ervaart zorgen en angst over uw nog thuiswonende moeder met dementie en of ze nog wel genoeg eet en drinkt of misschien verdwaalt en haar weg naar huis niet meer weet. Het constante gevoel van onveiligheid neemt de overhand. Hoe fijn zou het dan zijn als die zorgen weg genomen kunnen worden en u de zekerheid heeft dat uw moeder in een kleinschalige veilige omgeving woont!

Bijzonder gewoon
Herbergier Nieuw Vennep heeft de zorg over 18 bewoners met een vorm van dementie. Er wordt een warm en liefdevol thuis aangeboden waarbij onderdeel zijn van de lokale gemeenschap en maatschappij centraal staat. Daarnaast is goede kwalitatieve zorg voor Herbergier Nieuw Vennep uiterst belangrijk. “Voorop staat dat onze gasten niet gebonden zijn aan het dagritme of de roosters van de zorgverleners. Ieder doet zoveel mogelijk naar eigen kunnen en in eigen tempo: opstaan, lichaamsverzorging, wandelen, familie en ander bezoek ontvangen. Wie dat wil en kan helpt mee koken, tuinieren of bijvoorbeeld boodschappen doen. En dat is, vreemd genoeg, heel bijzonder!”

Invulling aan kwaliteit van leven
Een perfecte oplossing voor ons mobiliteitsvraag is de aanschaf van een eigen Zorgbus.

Deze Zorgbus wordt door medewerkers en vrijwilligers (waaronder familie) gereden en biedt onze bewoners veiligheid en structuur omdat zij vertrouwd zijn met onze medewerkers en vrijwilligers. Daarnaast biedt de Zorgbus ons de mogelijkheid om gedurende de dag uitstapjes te maken waar nieuwe sociale contacten uit kunnen ontstaan. Hiermee geven wij voor een deel invulling aan de kwaliteit van leven van onze bewoners.

Uw bijdrage aan passend vervoer
Helaas zijn ook wij geconfronteerd met de drastische veranderingen in de zorg vanuit de overheid. Daarom benaderen wij sociaal betrokken ondernemers zoals u om passend vervoer mogelijk te maken. Ook ú kunt helpen om bijzondere momenten tijdens gewone dagen mogelijk te maken. Wij hopen dat u een passende bijdrage wilt leveren aan deze mooie voorziening voor onze bewoners.

Wat is nu onze vraag aan u?
In het kader van een MVO-participatie bieden we u als sociaal maatschappelijke ondernemer een leuke, opvallende, maar vooral maatschappelijk verantwoorde mogelijkheid aan om deze noodzakelijke rolstoelbus mede te realiseren. Wij hopen dat u als ondernemer met uw bedrijfslogo een plekje in wilt nemen op onze nieuwe zorgbus en daarvoor een bijdrage wilt betalen.

Wij zullen dan uw logo met trots plaatsen op de bus en verwijzen naar uw ondersteuning. We maken publiciteit over de bus in de regionale media en benoemen daarbij natuurlijk onze sponsoren.

Voor reactie of aanvullende informatie neem dan gerust contact op met projectleider Kimberley Haazen via: 06-52616730 of per e-mail: kim.haazen@stichtingmvi.nl

Steun het project! Doneer nu aan Herbergier Nieuw-Vennep

Help ons het doel te behalen!

Foto's

Deelnemende bedrijven met logo

Van Groningen B.V.
Breed handel en transport
Gebroeders Prins Bouw
Electrobot B.V.
Flexteam Security
Pearl Opticiens
APK Neutraal
Prins Stukadoorswerken
Multi-Klus Klussenbedrijven
Justin’s Fietsservice
Eye Wish
Inxpress
C & T Reklame
MaDa Creations
Blek – ETB B.V.
Knipscheer Sloopwerken
Mevia Inspecties B.V.                                                                                                                                                                         Vegro Verpleegartikelen B.V.
Cure4life
Lis van Duijvenbode

Donateurs

HdR Flex
Dibo Installatietechniek
Decorette Woonatelier
Parmessar International Transport
Vaalburg Carrosseriebouw
Setro Elektrotechniek
Plucon B.V.
Softsiders Slaapspecialisten
Tai Cheung
Bijster Select Windows
Trainingsmaatje.nl
All Round Truck en Trailer Service
AMDG Consultants
S 4 Strategy
J 4 Support
Cardol Land- en Tuinbouwmechanisatie
Antwan Tuinen
Plasthill
Bedrief’ 18

TOP