Tel.nummer:
0162-239801
e-mail address:
info@stichtingmvi.nl
Adres zorgproject:
Angsterweg 6a, 6063 AV Vlodrop
Project

KLEUR dagbesteding

KLEUR dagbesteding is een kleinschalige specialistische dagbesteding aan de rand van Vlodrop. KLEUR is ontstaan in de dagelijkse praktijk. Alwaar wij jaren werkzaam zijn geweest op een crisisafdeling en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze kleinschalige zorgonderneming is reeds enkele jaren actief en is uitgegroeid tot een fijne dagbestedingsplek. KLEUR heeft als doel om mensen met een verstandelijke beperking een fijne dag te bieden. Het gaat hierbij om deelnemers die niet passen binnen een reguliere dagbesteding vanwege hun gedrag en/of hun specifieke zorgvraag. Het aanbod voor de deelnemers is zeer divers en afhankelijk van de mogelijkheden en stemming van dat moment. Dit kan uiteenlopen van arbeidsmatig werk, tuinieren, kunstatelier, koken tot helemaal niks doen en genieten. Bij KLEUR is een van de moto’s “Gaat niet, bestaat niet!”. KLEUR geeft hier invulling aan door naar de wens van de deelnemer te luisteren en hier vorm aan te geven.

Samen met een hecht team van professionals, vrijwilligers en stagiaires wordt bij KLEUR dagbesteding geboden aan een 12 tal deelnemers. Met dit team van KLEUR zorgen we er dagelijks voor dat deze deelnemers een zinvolle en fijne dag beleven en ontlasten we het netwerk van de deelnemer waaronder ouders of instellingen.

Omdat wij maar een kleine onderneming zijn en dit ook willen blijven, zijn onze financiële middelen niet toereikend om zelfstandig deze zorgbussen aan te schaffen. In MVI hebben we een partner gevonden die zich inzet om het vervoer voor de deelnemers van KLEUR te waarborgen. Vanaf eind mei heeft KLEUR de beschikking over drie zorgbussen die zullen gaan rijden in de regio Born, Echt, Susteren, Maasgouw, Leudal, Roermond, Weert, Belgisch Limburg, Swalmen en Roerdalen. Ook zullen de bussen ingezet worden voor activiteiten met onze deelnemers zoals uitstapjes, sport en zwemmen.

Om deze zorgbus te kunnen gaan inzetten willen wij een beroep op u doen voor een financiële en sociaal maatschappelijk bijdrage. U kunt dus voor een relatief laag bedrag uw bedrijf opvallend promoten en tevens deze zorgafhankelijke mensen direct helpen aan vervoer.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u zelf sponsor worden? Neem gerust contact met ons op.

Namens alle mensen bij KLEUR en stichting MVI willen we u alvast danken voor uw aandacht en tijd en wij hopen dat u dit voor ons belangrijke project wilt ondersteunen.

Steun het project! Doneer nu aan KLEUR dagbesteding

Help ons het doel te behalen!

Lokale MVO partners

Donateurs

Administratiekantoor Geelen, Posterholt.

Heemels Agro BV, Herkenbosch.

MvH ICT, Vlodrop.

Timmerbedrijf IJzermans, Herkenbosch.

Janssen Tandarts, Vlodrop.

Botman Roermond, Herkenbosch.

Schmitz Brokken Express, Posterholt.

Nijpjes, Sint Odillienberg.

Schutgens, Melick.

Latestein-Engineering, Sint Odillienberg.

Cocomo´s Hairfashion, Herkenbosch.

Manege de Borg, Posterholt.

Momentum-Muziekwaterbed, Sint Odillienberg.

QRS Nederland, Melick.

Xaro Holding BV, Posterholt.

Art d’Argile, Herten.

Hobbyschop Lammers, Vlodrop.

Hoynck BV, Roermond.

Verhuis jezelf.nu, Posterholt.

Ortho.Bredeweg, Roermond.

Camping Reigerhors, Montfort.

Rijschool Sandra, Vlodrop.

Administratiekantoor Calculus, Posterholt.

Therapiecentrum, Montfort.

Roerhal VOF, Vlodrop.

Podotherapie Huiskeshoven, Echt.

Karel van den Aker Schilders, Roermond.