Antoinette Vinke
antoinette.vinke@stichtingmvi.nl
Bolwerk 13 8261 EE Kampen

PGVZ – geWOON Werk en dagbesteding Kampen

GeWOON! biedt werk en dagbesteding aan jong en oud, midden in de samenleving met de mogelijkheid om te leren en je verder te ontwikkelen.

Wij bieden professionele ondersteuning bij:
• werk en dagbesteding in een beschermde omgeving
• zinvolle dagbesteding voor ouderen
• leer- en ontwikkelmogelijkheden voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt

Werk & Dagbesteding
geWOON! creëert een beschermde plek voor mensen, om een zinvolle invulling te geven aan zijn/haar dag, om structuur te bieden en om de mogelijkheid te geven een bijdrage te leveren aan de maatschappij.
Daarnaast bieden we leer- en ontwikkel-mogelijkheden, met name voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Activiteiten en ondersteuning gericht op het zetten van stappen in de maatschappij of op de arbeidsmarkt.

Per 2020 trachten ze i.s.m. Stichting Mobiliteit Voor Iedereen te kunnen beschikken over een nieuwe zorgbus voor hun locatie. Deze zorgbus wordt dagelijks ingezet om de cliënten te kunnen vervoeren. Met deze zorgbus kunnen we voor periode van 60 maanden al onze zorgafhankelijke cliënten de levensvreugde bieden waarop wij allen recht hebben.

Wat is nu onze vraag aan u? In het kader van een MVO participatie bieden we sociaal maatschappelijke  ondernemers een leuke, opvallende maar vooral maatschappelijk verantwoorde mogelijkheid aan om deze noodzakelijke rolstoelbus te kunnen realiseren. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de rolstoelbus te plaatsen. Op deze manier draagt u uw logo op een leuke en originele manier naar buiten en daarbij draagt u bij aan een belangrijk maatschappelijk project

Voor vragen kunt u contact opnemen met projectleider Antoinette Vinke, projectleider van dit project: e-mail antoinette.vinke@stichtingmvi.nl of tel: 06-39747864.

Steun het project! Doneer nu aan PGVZ – geWOON Werk en dagbesteding Kampen

T’Keldertje, Kampen.
Luxury Floors, Kampen.
Taveerne Koggewerf, Kampen.
De Kamper Slijterij, Kampen.
Business-4-you, Kampen.
Upperbrainwave, Kampen.
Kranenburg Horeca, Kampen.
Pedicurepraktijk Joke van Bruggen, Kampen.
ABC Multidiensten, Kampen.
Retailwerkt, Kampen.
Vebe Floorcoverings, Genemuiden.
Jan-Peter van Keulen, Groenlo.
Licht Totaal, Kampen.
Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen, Genemuiden.
Kraamzorg Petro, Kampen.
Post Projectstoffering, Kampen.
Dirk Speelman Interim Management, Kampen.
J.J. Pater, Kampen,
Bibione, Kampen.
Fleura holding BV, IJsselmuiden.
Dekker elektro techniek BV, IJsselmuiden.
Pedicure en schoonheidssalon, IJsselmuiden.
Montagebedrijf Oostendorp, Kampen.
De Velde Architecten, Kampen.
Bouwbedrijf Hubach BV, Kampen.
Janssen Solutions BV, Luttenberg.
Cronolin BV, Genemuiden.

Open chat