Tel.nummer:
0162-239801
e-mail address:
info@stichtingmvi.nl
Adres zorgproject:
Bolwerk 13 8261 EE Kampen
Project

PGVZ – geWOON Dagbesteding ouderen Voorst

PGVZ biedt kwalitatieve zorg op maat. En dat zeggen we niet zomaar. PGVZ is ontstaan vanuit een eigen zorgbehoefte, waar bestaande zorgaanbieders niet in kunnen voorzien. Flexibel, op maat en begrepen. Wij weten dus precies wat de behoefte aan zorg en begeleiding kan zijn.

Hoe werkt PGVZ? Wij werken met kleine teams zodat u niet steeds andere gezichten over de vloer krijgt. Wij besteden ruim aandacht aan een goede match tussen zorgvrager en zorgverlener.

Voor wie werkt PGVZ? Wij helpen mensen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. Verder zijn we actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking.

Wat doet PGVZ anders? PGVZ is een uiterst ‘platte’ organisatie. Een compact management stuurt een brede basis van verzorgers aan, die met een grote mate van zelfstandigheid werken. Dat scheelt flink in de kosten. Wij bieden meer zorg voor hetzelfde geld. Daarbij komt dat de verzorgers veel vrijheid hebben om in overleg met u uw behoefte in te vullen, en dat meteen neer kunnen leggen bij degenen die dat mogelijk moeten maken. De lijnen zijn kort, de kosten laag en de service hoog.

Goede (ouderen)zorg gaat volgens hen daarom over een passend vervolg vinden, samen met  de mensen om de cliënt heen. Passend bij de cliënt, passend bij de omstandigheden. Waarbij de verhaallijn niet alleen het uitgangspunt is, maar ook de leidraad in de optimale ondersteuning bij het vervolg van dat verhaal. Zo proberen ze ook het vervoer zo passend mogelijk aan te bieden.

Per 2020 trachten ze i.s.m. Stichting Mobiliteit Voor Iedereen te kunnen beschikken over een nieuwe zorgbus voor hun locatie. Deze zorgbus wordt dagelijks ingezet om de cliënten te kunnen vervoeren. Met deze zorgbus kunnen we voor periode van 60 maanden al onze zorgafhankelijke cliënten de levensvreugde bieden waarop wij allen recht hebben.

Wat is nu onze vraag aan u? In het kader van een MVO participatie bieden we sociaal maatschappelijke  ondernemers een leuke, opvallende maar vooral maatschappelijk verantwoorde mogelijkheid aan om deze noodzakelijke rolstoelbus te kunnen realiseren. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de rolstoelbus te plaatsen. Op deze manier draagt u uw logo op een leuke en originele manier naar buiten en daarbij draagt u bij aan een belangrijk maatschappelijk project

Voor vragen en of reactie n.a.v. deze brief kunt u contact opnemen met projectleider Antoinette Vinke. U kunt haar bereiken per mail: Antoinette.vinke@stichtingmvi.nl of per telefoon: 06-39747864.

Steun het project! Doneer nu aan PGVZ – geWOON Dagbesteding ouderen Voorst

Help ons het doel te behalen!

Donateurs

Fysiotherapie Klarenbeek, Klarenbeek. Hanol, Twello. Brinkmann & Niemeijer Motoren BV, Twello. De IJsschuur, Wilp. Architectenbureau Willem de Groot, Voorst. Chauffeurplaats.nl, Apeldoorn. Etos Monique, Twello. Echte Bakker Wil Gerrits, Wilp. Breishop de Knipoog, Twello. Koffie Café Thuis, Twello. Elijzen Metaalconstructie- en Installatietechniek BV, Klarenbeek. RIOCOAT BV, Klarenbeek. Pets&Co Berends, Twello. De Tonkerij, Klarenbeek. Reuvenkamp Minikraanverhuur, Klarenbeek. Bakkerij de Ochtendstond, Apeldoorn. G. Schrijver BV, Apeldoorn. JST Products International BV, Voorst. Vee en Vleeshandel Mulder, Twello. Minicamping "de Polmate", Terwolde. Birze's Automaterialen BV, Apeldoorn. Restaurant Jules Verne, Apeldoorn. Erik Nikkels, Nijbroek. Bouwhuis MTS, Nijbroek. Middelink koken en tafelen, Apeldoorn. Privazorg Apeldoorn BV, Apeldoorn. Duwon Groen, Twello. Doorpiet, Terwolde. Veehandel Veldwijk, Terwolde. Bed&Breakfast Ustawi, Wilp. Flierman, Wilp. Zuivelhoeve, Twello. de Kleverkamp Landhekken, Terwolde. Esculine BV, Moordrecht. Timmerbedrijf Bessel Dalhuisen, Nijbroek. Wilma Veldwijk, Terwolde. Koolman&Co, Twello. Het Wolhuukske, Voorst. Bakkerij In de soete suikerbol, Twello. Kemink Vve management, Voorst. De Camper Gallery, Apeldoorn. Stucwerk Arnhem, Terwolde. Bosgoed Diervoeders BV, Wilp. Installatiebedrijf de loodgieter, Wilp. Antiek Tijhuis, Voorst. Adfundum stagecrew, Voorst. Zadelmakerij Hollander, Klarenbeek. Koetsier allround monteur, Voorst.