info@stichtingmvi.nl
62, Hellebroek, 6361 AD Nuth

Roebroek Hoeve

De Roebroek Hoeve biedt ouderen vanuit een Zorginstelling de kans om te genieten van de dieren en het buiten zijn op de boerderij. Stichting MVI en Zorgboerderij Agen Ling uit Nuth hebben hun krachten gebundeld om te kunnen beschikken over een nieuwe Zorgbus.

Door de vele veranderingen in de zorg en bezuinigingen werd het steeds moeilijker om het vervoer van de cliënten van de Roebroek Hoeve te organiseren en om groepen ouderen te ontvangen op de boerderij.

Voorheen moesten de cliënten zelf het vervoer regelen. Nu regelt de Zorgboerderij dit zelf met behulp van de Zorgbus; een unieke en sociaal maatschappelijke vervoersdienst waaraan veel sponsoren hebben bijgedragen. Zo kunnen makkelijker meer mensen gelukkig worden gemaakt door hen een plezierige dag te bezorgen.

Inmiddels is de zorgboerderij voorzien van een bus, zodat zij niet meer in nood zitten. Wel staat er nog een klein bedrag open waarvoor nog financiers gezocht worden. Misschien ben u dat wel? Laat u eens informeren over de mogelijkheden die dit project ook ú biedt.

Steun het project! Doneer nu aan Roebroek Hoeve

Judiths Bloemenstijl
Underground Studio
Eten met gemak Nuth
Stohr Industrial Automation
Slagerij Keulen
Uitvaartcentrum van den Hout
Fysiotherapie Arthur Sonneveldt
Colour of Harmony Schildersbedrijf
Equiniq
Re-Connekt
Fringssys
Reua Thai

Schoonheidssalon Ineke
Jackoi Hoensbroek
M. Frenken
Verhey Vlees B.V.
Praktijk van Oosten
Peter de Vor Makelaardij
Budget Balloons Nuth
Brouwers Installaties en Dakwerken B.V.
Automobielbedrijf Jo ten Oever B.V.
Jacobs Vormgeving
Frissen Groen Techniek B.V.