info@stichtingmvi.nl
Adres zorgproject:
62, Hellebroek, 6361 AD Nuth

Roebroek Hoeve

De Roebroek Hoeve biedt ouderen vanuit een Zorginstelling de kans om te genieten van de dieren en het buiten zijn op de boerderij. Stichting MVI en Zorgboerderij Agen Ling uit Nuth hebben hun krachten gebundeld om te kunnen beschikken over een nieuwe Zorgbus.

Door de vele veranderingen in de zorg en bezuinigingen werd het steeds moeilijker om het vervoer van de cliënten van de Roebroek Hoeve te organiseren en om groepen ouderen te ontvangen op de boerderij.

Voorheen moesten de cliënten zelf het vervoer regelen. Nu regelt de Zorgboerderij dit zelf met behulp van de Zorgbus; een unieke en sociaal maatschappelijke vervoersdienst waaraan veel sponsoren hebben bijgedragen. Zo kunnen makkelijker meer mensen gelukkig worden gemaakt door hen een plezierige dag te bezorgen.

Inmiddels is de zorgboerderij voorzien van een bus, zodat zij niet meer in nood zitten. Wel staat er nog een klein bedrag open waarvoor nog financiers gezocht worden. Misschien ben u dat wel? Laat u eens informeren over de mogelijkheden die dit project ook ú biedt.

Steun het project! Doneer nu aan Roebroek Hoeve

Judiths Bloemenstijl

Underground Studio

Eten met gemak Nuth

Stohr Industrial Automation

Slagerij Keulen

Uitvaartcentrum van den Hout

Fysiotherapie Arthur Sonneveldt

Colour of Harmony Schildersbedrijf

Equiniq

Re-Connekt

Fringssys

Reua Thai

Schoonheidssalon Ineke

Jackoi Hoensbroek

M. Frenken

Verhey Vlees B.V.

Praktijk van Oosten

Peter de Vor Makelaardij

Budget Balloons Nuth

Brouwers Installaties en Dakwerken B.V.

Automobielbedrijf Jo ten Oever B.V.

Jacobs Vormgeving

Frissen Groen Techniek B.V.