Helmer de Vries
helmerdevries@stichtingmvi.nl
Brakel 7 5133 NG Riel,

Zorgboerderij De Schelft

In Riel is Zorgboerderij De Schelft aan de Brakel, met initiatiefnemers Nicolette Schellekens en Martijn Schepers aan het roer, geen onbekende.

Zij leggen zich met hart en ziel toe aan een zinvolle dagbesteding voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Mensen kunnen op de boerderij aan de slag, klussen in de schuur of creatief aan de slag in het atelier en hebben en nemen op die manier zinvol deel aan de maatschappij.

Stichting MVI zorgt ervoor dat De Schelft in mei van dit jaar (2019) kan beschikken over een nieuwe zorgbus. Zonder bijdragen uit het bedrijfsleven is het ondoenlijk om goed vervoer, duurzaam te organiseren en daarom doen wij een dringend beroep op ondernemers om vooral deel te nemen!

Helmer de Vries leidt het project en is uiteraard altijd bereid om één en ander toe te lichten.

Steun het project! Doneer nu aan Zorgboerderij De Schelft

Palli Advies, Riel.