Rob Pessers
rob.pessers@stichtingmvi.nl
Neerbroek 23c 5427 PS Boekel

Zorgboerderij MeMo

Dagbesteding en begeleiding in Boekel en Gemert. Voor iedereen met een ondersteuningsvraag. In groepsverband of individueel.

MeMo:
Een plek waar je jezelf mag zijn. Een plek waar je je veilig kunt voelen. Een plek om creatief bezig te zijn Een agrarische omgeving waar je tot rust kunt komen: Bij MeMo zijn ze er voor elkaar!

Zij vinden het belangrijk om mensen van alle leeftijden en met verschillende ondersteuningsvragen samen te laten zijn. We kijken naar ieders mogelijkheden met behoud van de eigen regie en verantwoordelijkheid. Samen met een professioneel en enthousiast team zorgen zij voor een plezierige en veilige dagbesteding. Het belangrijkste is dat onze cliënten doen wat bij ze past en wat ze leuk vinden. Zowel in Boekel als in Gemert bieden ze dagbesteding en individuele begeleiding. Op de zorgboerderij annex kwekerij in Boekel zijn de activiteiten meer gericht op beleving en creativiteit; op de dagbesteding in Gemert is het meer gericht op zinvol werk voor de gemeenschap.

MeMo Mensen en Mogelijkheden is een dagbesteding organisatie in het buitengebied van Boekel en Gemert. Bij MeMo hebben ze het doel om volwassen mensen van allerlei leeftijden en met verschillende beperkingen samen te laten zijn. Inmiddels bestaan zij 10 jaar en bieden de volgende vormen van dagbesteding:

• Zorgboerderij/ zorgkwekerij met een agrarische beleving, in Boekel
  • Dagbesteding met zinvolle dagactiviteiten voor de samenleving met daarbij een kleinschalig wasserij, in Gemert
  • Service-klusteam in zowel Boekel als Gemert

Samen met een hecht, enthousiast team van professionals, vrijwilligers en stagiaires zorgen zij voor een plezierige en veilige dagbesteding voor een 30-tal cliënten. Met het team willen we voor de kwetsbare mens een vertrouwde/warme plek, waardoor diegene weer in staat is deel te nemen aan de maatschappij. Hierdoor ervaren cliënten erbij te horen. Het versterkt hun welzijn en kwaliteit van leven.

Voor wie?

De groep is divers. Mensen met een depressie die uit een diep dal aan het klimmen zijn, mensen met een verstandelijke beperking, mensen met psychische problemen, autisme, niet aangeboren hersenletsel, dementie of bijvoorbeeld een lichamelijke ziektezoals Duchenne.

Bij MeMo zijn we er voor elkaar!

Stichting MVI zet zich nu, samen met MeMo in, dat nog beter op de zorgvraag van deze groep cliënten kunnen inspelen en deel kunnen blijven uitmaken van de maatschappij. Vanaf april  2019 zou Zorgboerderij MeMo kunnen beschikken over een nieuwe 9-persoons zorgbus. Deze zorgbus zal vele mensen dagelijks vervoeren van en naar de zorgboerderij. De bus zal rijden in de regio Boekel, Venhorst, Gemert, Handel, Beek en Donk, Veghel, Uden, Volkel, Mill, Odiliapeel, Zeeland en Wanroy. Ook zal de bus ingezet worden voor sociale activiteiten als uitstapjes zoals wekelijks zwemmen en ingezet worden voor het service-klusteam in de omgeving.

Om deze zorgbus te kunnen gaan inzetten willen wij een beroep op u doen voor een financiële en sociaal maatschappelijk bijdrage. U kunt voor een relatief laag bedrag uw bedrijf opvallend promoten en tevens deze zorgafhankelijke mensen direct helpen aan vervoer.

Voor vragen, reacties of het maken van een afspraak om het project persoonlijk toe te lichten, kunt u contact opnemen met Dhr. Rob Pessers, tel: 06-54605704 of via mail: rob.pessers@stichtingmvi.nl

Steun het project! Doneer nu aan Zorgboerderij MeMo

Donkers L-M-B, Boekel.
Stucadoorsbedrijf Joris van Eert, Boekel.
Apotheek Boekel, Boekel.
K9 Group Holland, Boekel.
W&L Logistics, Boekel.
Smits Auto en Motor, Boekel.
Engel Financieel Advies, Boekel.
Fysiotherapie Boekel, Boekel.
Marco van Delst Installatietechniek, Boekel.
Van Delst Sound, Boekel.
Lafrank Montage, Volkel.
Heugten Installatie, Gemert.
Rick Jagers Montage, Venhorst.
Voetinstituut Penninx, Gemert.
Hendriks Installatietechniek, Gemert.
Electro World Wim v.d. Broek, Boekel.
Kwaliteit Gericht, Gemert.

Hedon Witgoed Service, Volkel.
Verstegen, Venhorst.
‘t Zusje Foundation, Uden.
Sparks Haardenservice, Uden.
Schumacher Plating, Uden.
Wijnhuis, Uden.
Jim v.d. Elzen Installatiebedrijf, Volkel.
Pennings Metaalrecycling, Uden.
Agriwerk, Odiliapeel.
van der Hoeven Podotherapie, Uden.
Keen Systems, Gemert.
Machinaal Timmerbedrijf A. Opsteen, Gemert.
GTS Services, Gemert.

Jelts, Boekel.
Naai Atelier Monique, Boekel.
Franssen Optiek, Boekel.
A. van Sleeuwen, Boekel.
CSN, Boekel.
Tibeg Kipperbouw, Boekel.
Papillon Life Coaching, Boekel.
Drukke Moeders, Boekel.
Nijhuis & Te Winkel, Boekel.
Massage Feelsgood, Boekel.
Black Box, Boekel.
De Ordeningscoach, Boekel
Jesse Cranen Hoefsmedrij, Boekel.
Robidoe Productions, Boekel.
Café Salut, Boekel.
V.D Elzen Boomzorg, Boekel.
E-DS.nl, Boekel.
TWS, Boekel.
Amusementprof, Volkel.
J. Van Kessel, Odiliapeel.
Wouters-Agro, Odiliapeel.
Slagerij J. Smolders, Volkel.

Adviesburo van de Wijst, Odilliapeel.
Van Berlo Bouw, Boekel.
R vd Bogaart Metselwerken, Boekel.
Barock Style & Flowers, Uden.
John Vermeulen Fietsplezier, Uden.
SkinFix, Uden.
Growfeeder, Uden.
Van Sleeuwen Motoren, Volkel.
Varga Roof, Boekel.
Klimpark Uden, Uden.
ETB Donkers, Uden.
LENZ Artistieke Vrijdenkers, Uden.
Stoffenhal, Uden.
De Verzuim Makelaar, Uden.
Van der Zanden van Sleeuwen VOF, Volkel.
W.A.M. Kuijpers, Gemert.
Timmerbedrijf Verhoeven, Gemert.
N”Fes Baklava & Cafe , Uden.
JostCar Care, Uden.
Miranda Groente, Gemert.
Huisartsen Praktijk, Boekel.
Technisch Tekenburo, Boekel.
Dieren Crematorium Peelrust, Handel.