Iris Hielkema
84, Saffatinstraat, 4100 AE Culemborg

Zorgcentra De Betuwe

Door toenemende hoge kosten als gevolg van gemeentelijke bezuinigingen zijn individuele familiebezoekjes van cliënten van Zorgcentra de Betuwe cliënten en het organiseren van leuke activiteiten buitenshuis steeds moeilijker te realiseren. Cliënten komen hierdoor steeds verder van het gewone, dagelijkse leven af te staan.

Stichting Mobiliteit Voor Iedereen (MVI) zet zich samen met Zorgcentra De Betuwe in om ervoor te zorgen dat de steeds groter wordende groep kwetsbare ouderen uit de regio toch weer leuke zinvolle, maar vooral ook betaalbare uitstapjes kunnen maken. Vanaf september 2016 hoopt Zorgcentra De Betuwe daarom te kunnen beschikken over een nieuwe 9-persoons (rolstoel)bus die ingezet wordt voor alle cliënten van al onze negen locaties in de regio Rivierenland.

Om deze nieuwe bus te realiseren is een beroep gedaan op ondernemers uit de regio. We boden hen de mogelijkheid om het bedrijfslogo op de nieuwe bus te plaatsen. Zo zijn bedrijven op een sociaal maatschappelijke en opvallende wijze zichtbaar in de regio. Daarnaast is het project breed onder de aandacht gebracht bij de lokale media.

Namens vele zorgafhankelijke mensen, Zorgcentra De Betuwe en Stichting MVI bedanken wij onze sponsoren heel hartelijk voor hun aandacht en tijd; door hun waardevolle bijdrage zijn ouderen in de regio minder eenzaam en kunnen zij op een waardevolle wijze deelnemen aan activiteiten.

Steun het project! Doneer nu aan Zorgcentra De Betuwe

Quattri, IJsselstein.
Kleurpalet, Tiel.
Babypark BV, Kesteren.
Tuincentrum van Ingen, Lienden.
Kluswijs, Dodewaard.
Lydia’s Hairfashion, Culemborg.
Fysiotherapie, Kesteren.
Van Meerten Bv, Kesteren.
van Binsbergen V.O.C., Kesteren.
van manen Brood & Banket, Kesteren.
Het speelkado.nl, Lienden.
Anatomic Sitt, Tiel.
Praktijk Motshagen, Maurik.
Rijschool Bas Gerritsen, Maurik.
banketbakker Verhallen, Culemborg.
Autobedrijf Lienden, Lienden.
Honders Admin. Kantoor, Lienden.
Fruithandel G. de Vor, Lienden.
Schimmel pluimvee, Kesteren.

Administratiekantoor Neder-Betuwe, Kesteren.
Equi Ned.BV, Tiel.
Bunt Bomen VOF, Dodewaard.
Bedrijfswagensspuiterij, Dodewaard.
van der Gun melkvee, Culemborg.
Partytime Catering, Dodewaard.
Van Doorn Timmerbedrijf, Lienden.
T.B.K., Tiel.
Wilma’s Haarmode, Lienden.
Chris van Koeverden foto & film, Buren.
Grondverzetbedrijf Bert van den Brink, Dodewaard.
Garage de Greef, Echteld.
Meubelatelier den Hartog, Culemborg.
Go-Tan, Kesteren.
De Kraanvogel, Culemborg.
EB Personeelsdiensten, Tiel.
Sekisui Alveo B.V., Culemborg.
Sprinks, Beusichem.