Stichting Mobiliteit Voor Iedereen vraagt uw ondersteuning. Om een grote groep kwetsbare ouderen dagelijks vervoer van en naar dagactiviteiten, uitjes, bezoek Zorgboerderij te kunnen aanbieden zijn we op zoek naar bedrijven die dit maatschappelijk belangrijke project willen ondersteunen.

Middels het plaatsen van een bedrijfslogo op de Zorgbussen van Stichting Mobiliteit Voor Iedereen kan u uw bedrijf dagelijks promoten in verschillende regio`s. Naast het ondersteunen van het project zal u bedrijf op een opvallende en maatschappelijk betrokken wijze opvallen.

Vele bedrijven hebben heel veel te danken aan onze ouderen, nu kan u iets terugdoen waardoor een grote groep kwetsbare ouderen direct geholpen gaat worden.

Uw volledige bijdrage zal worden aangewend voor de Zorgbusprojecten. Alle vrijwilligers en bestuursleden van Stichting Mobiliteit Voor Iedereen verrichten de werkzaamheden onbezoldigd!

Bedrijven kunnen de projecten al ondersteunen vanaf 350,00 per jaar, kortom voor alle bedrijven de mogelijkheid om middels het plaatsen van een bedrijfslogo verschillende projecten en vele ouderen te ondersteunen.

Voor informatie over de mogelijkheden kan u contact opnemen met: info@stichtingmobiliteitvooriedereen.nl