Wat betekent vervoer voor de Zorg?

Vraagt u zich weleens af wat een dagbesteding eigenlijk betekent voor de maatschappij; voor de cliënten, voor hun familie, voor de vrijwilligers?  Caroline van Zorghoeve ‘t Binnenveld verwoord dit heel helder, en licht toe welke rol Stichting MVI hierin kan spelen. Mogen wij drie minuten van uw tijd?

U bent zorgondernemer

U bent zorgondernemer, worstelt net als vele anderen met de vraag hoe u uw zorgvervoer betaalbaar en overzichtelijk kunt houden? Klik op het hartje voor meer informatie of neem direct contact op met Edwin Kock via edwin.kock@stichtingmvi.nl of via 06-24525635.

Stichting MVI

U bent een maatschappelijk betrokken ondernemer

U bent ondernemer en wilt graag wat voor een project uit uw regio betekenen? Hier kunt u meer informatie downloaden. Klik op het hartje voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@stichtingmvi.nl of via 0162-239801.

Stichting MVI